И лицето се нуждае от пролетно почистване от

И лицето се нуждае от пролетно почистване
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

Кое е първото нещо, което виждате у един човек? Разбира се, лицето. Често отговорите са свързани с очите, устните, носа или скулите, но те са части на лицето, така че когато погледнем някого за първи път, ние виждаме първо лицето. То често е като отворена книга, върху чиито страници е изписано не само емоционалното състояние на човек, от тях можем да научим много и за характера му, за навиците му. Най-много обаче можем да научим за това колко и как този човек се грижи за здравето и красотата си и научил ли се е да обича себе си. Защото ако е научил това, той е научил много.

Здравата и красива кожа е добре хидратирана, еластична, без пигментни петна, разширени кръвоносни съдове, пъпки и пори. И макар понякога да ни се струва, че да поддържаме кожата на лицето си, а и не само нея, в добър вид и отлично здраве се изискват невъзможно много усилия, всъщност съвсем не е така. Особено ако си намерим верен съдружник.

В медико-козметичния център Елос в София няма тайни, които да останат неразкрити, а щом бъдат разкрити, всяко стъпало по пътя към съвършенството ще бъде преодоляно като с магическа пръчица. Със специално внимание и индивидуален подход към всеки клиент професионалистите от центъра ще ви направят първичен преглед и консултация, след което ще ви бъде препоръчана точната процедура, която да отговори на конкретните изисквания на вашата кожа и специфичните й особености.

В края на зимата Медико-козметичен център Елос предлага специални възможности на своите клиенти за почистване и съживяване на кожата на лицето след студените, мъгливи и ветровити дни.

Класическо почистване на лицето с пара може да направите отчасти и у дома, но направено професионално, то ще накара лицето ви да грейне, ще го изпълни с енергия, а живителната сила на водата – в случая под формата на пара, ще събуди кожата за пролетта, красива и свежа като нежно цвете.

Почистването с пара в козметичен център Елос включва демакияж, пилинг, механична обработка за премахване на комедони и дълбоки замърсявания по кожата, антибактериална и антисептича обработка с дерсонвал, успокояващ масаж на лицето и шията, и накрая дълбокопочистваща маска с противовъзпалително действие. След всичко това се нанася матиращ крем, с който се финализира цялостната грижа.


Цената на тази процедура е 40 лв., а само до края на февруари можете да се възползвате от специалното намаление, което включва всичко това, за 30 лв.

Всеки вторник и четвъртък между 15.00 и 19.00 ч. Медико-козметичен център Елос предлага безплатни консултации. Можете да си запишете час на следните телефони: 029522005 или 0878449113.

Сподели в:

Най-новите статии

Дамски спортен екип за всяка ситуация и настроение

Прекарваме работната седмица в офиса, стегнати от официални дрехи или дънки. Неслучайно когато свършим работа или наближат почивните дни ни се иска да облечем дамски спортен екип - нещо удобно, с което тялото ни да се чувства свободно при движение, но в същото време да сме модерни и да имаме индивидуален стил. Дамски спортен екип за активно прекарване на свободното време. Независимо дали ще ходим на фитнес, аеробика, тае бо, пилатес или ще тичаме, задължително трябва да сме подходящо облечени. И навън, и в залата ни е необходим спортен екип, избран специално за случая. Този тип облекло ни

Виж още

Кои са парфюмите, подходящи за зимния сезон?

Едно от златните правила в парфюмерията е, че всеки сезон изисква различен аромат. И не, това не е измислица, която се разпространява с цел да се продават нови и нови парфюми. Това е изискване на самата ни кожа. Тя е тази, която е в контакт с парфюмите, които трябва да се разгърнат на нейната основа и да бъдат в синхрон с нейния собствен аромат. През топлите месеци тя реагира по един начин, през зимните – по друг. Неслучайно понякога един и същ парфюм го усещаме различно върху себе си и дори има риск да спрем да го ползваме, ако ароматът му ни се вижда вече различен или не ни действа както

Виж още

Светещите маратонки – истински хит за малки и големи!

Няма да сбъркаме, ако кажем, че това лято беше искрящо – в пряк и преносен смисъл! Едно от най-забавните и щури забавления из нощните улици бяха множеството светещи крачета, които се разхождаха насам-натам и караха всеки, който ги види да се усмихне и да се обърне след тях. Светещите маратонки се превърнаха в истински хит този сезон. Защо ли? Ето защо. Светещите маратонки са модерни – те са актуален избор за всички. Носят ги малки и големи, момичета и момчета. Ако в началото се чудехме подозрително какво свети в тъмното, че дори се и движи, то сега вече знаем, че тази мода

Виж още

Дамски аромати с дъх на октомври

Парфюмът е като дрехата – говори за вас повече отколкото си мислите. Дава представа на околните кой стои срещу тях и разкрива индивидуалността ви. Неслучайно някои предпочитат леките и ненатрапчиви аромати, а други обичат да оставят ярка и отличителна следа след себе си. Но парфюмът не говори само за характера. Той може дори да издаде и възрастта на една жена... През различните периоди в живота, в тялото има различно съотношение на хормони, които също влияят на вкуса и привличането от даден аромат. Неслучайно парфюмът, който сте носили с години в даден момент може да се окаже твърде

Виж още

Удобният куфар - необходимост за всяко пътуване

Време е за поредното пътуване. Списъкът с багажа вече е готов, но липсва най-важната подробност – най-важният ни спътник, на когото ще разчитаме. Трябва ни куфар, който хем да побере всичко, което носим, хем да е лесен за пренасяне. Оказва се обаче, че изискванията на които той трябва да отговаря са повече от предвиденото, защото ситуациите, в които ползваме куфар са различни. Когато пътуваме със семейството ни трябва голямВ  куфар, защото винаги се налага да добавим нещо непредвидено в последния момент. Именно тогава се оказва, че няма място и се налага багажът да се разпределя по

Виж още

Открийте ни в Google+