Body T@lk – студио за здраво тяло от

Body T@lk – студио за здраво тяло
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

Вслушвали ли сте се в гласа на тялото си? В Body T@lk ще ви помогнем не само да разберете от какво точно има нужда то, но и да изваете мечтаната фигура.

В центъра на град София, в кв. Лозенец, отвори врати студио за здраво тяло Body T@lk. В стилна и елегатна обстановка ще Ви посрещнат нашите специалисти кинезитерапевти и ще Ви предложат индивидуално отношение, програма и хранителен режим. Студиото е оборудвано с апарати от най-висок световен клас за спортни и терапевтични процедури: LPG за лице и тяло; антицелулитни и релаксиращи масажи; спортен уред, с който можете да изваете и поддържате тялото си в идеална форма - POWER PLATE My7.

На откриването, собственичката на Body T@lk – Славена Тодорова, беше поканила публични личности от различни сфери на шоу бизнеса. Специално за тях, бяха демонстрирани комплекси от упражнения, като в ролята на модели бяха Иван Динев – Устата и Цвети Разложка.

Специални гости на събитието бяха: Светлана Боянова – зам. министър на Земеделието и храните и председател на Института за агростратегии и иновации, "Мис България" - Елена Тихомирова, "Мисис Баба" - Капка Амзина, "Мисис България-Вселена" - Паолина Петракиева, "Кралица на Света" - Вики Божилова, ПР експертът Ива Екимова, топ моделът Албена Ценева, „Мис Плеймейт“ - Елена Кучкова, както и най-новата светска двойка: "Мисис България" - Александра Милтенова и половинката и́ Михаил Младжов.

Заповядайте в Body T@lk, за да имате здраво и изваяно тяло!

За Body T@lk:

POWER PLATE My7 - ускорени тренировки с инструктор.

Power Plate е най-иновативният и високоефективен апарат за фитнес и рехабилитация, притежаващ MDD сертификат (отличие за качество на медицинска апаратура). Представлява платформа с 3D вибрация, която активира физиологичен рефлекс за съкращение на мускулни влакна, което води до 30-50 ритмични мускулни контракции в секунда. При обикновена тренировка активността на мускулните влакна е 40%, при елитни спортисти е 80%, а чрез Power Plate вибрациите се достига до 95-97% активност, което води до по-добра тренираност на мускулите, изчистване на релефа и засилване на метаболизма. Благодарение на триизмерната вибрация се задействат и други естествени процеси в тялото, които благоприятстват върху колагена, кръвообръщението, течностите в тялото, млечната киселина, костната плътност и др. Времетраенето на тренировката варира от 15 до 30 минути, в зависимост от тренираността на индивида, което се равнява на 50-70 минути обикновена тренировка.


Ефекти при тренировка с Power Plate: забележимо по-стегната мускулатура, открояване на мускулите(релеф), намаляване на подкожната мазнина, видимо по-стегната кожа, по-ефективно съхранение на колагена, засилване на хормоналните импулси, по- ефективно отстраняване на млечната киселини и други.

LPG ПРОЦЕДУРИ ТЯЛО


LPG е френски марка апаратура, изцяло насочена към красотата и здравето на човека. Използваната техника е механична, неинвазивна, безвредна, 100% натурална. Това е първата механична призната техника от FDA за намаляване на обиколките и за намаляване на целулита и първото и единствено признато устройство от FDA за лимфен дренаж. Притежава TGA сертификат за терапевтична употреба (от Администрация за терапевтични продукти) и има множество клинични проучвания с текущи научни изследвания. Апарата LPG Cellu M6 2 извършва лице (endermolift) и тяло (endermologe, endermotherapy и lipomassage).
 

Видове процедури тяло

Използването на Lipomassagе започва оттам, където диетите и упражненията вече не действат... LPG масажът премахва целулит, корем, бричове, стяга кожата след раждане. Той се прилага за проблемни зони - корем, паласки, брич, ханш, колена. С него ще имате по-стегната кожа и забравяте за целулит и излишни натрупвания.

Как действа LPG масажът?

При LPG масажа патентованата механична стимулация на ролките на апарата LPG реактивира процеса на разграждане на мазнини чрез дълбоко дразнене в ядрото на мастната клетка. По този начин се активира метаболизма й. LPG масажът е отличен метод за борба с целулита.

Какъв е резултатът от LPG масажа?

При LPG масажа мазнините се освобождават по-лесно, фигурата видимо е по-оформена, излишните натрупвания ги няма, особено тези от които винаги сте искали да се отървете. Увеличаване разграждането на мазнини с 50%. LPG масажа спомага за стягането на кожата след раждане като активира фибробластите и се усилва поддържащата мрежа от колагенови и еластинови нишки, което тонизира и стяга кожата. Ето защо LPG масажа е ефективен за премахване на корема след раждане.

LPG ПРОЦЕДУРИ ЛИЦЕ ENDERMOLIFT

ENDERMOLIFT стимулира по естествен път кожата на лицето, шията и деколтето. Чрез микро-пулсациите на процедурните накрайници (патент на LPG), се събужда фибробласта (клетките, отговорни за младежкия и еластичен вид на кожата) и се засилва производството на колаген и еластин. Това се постига с нововъдението – моторизирани клапети/крилца (работни накрайници), които увеличават 3 пъти клетъчната стимулация.

Това е единствената в света механична техника с научно доказано увеличаване на:

• Хиалуронова киселина + 80%,

• Стягане на кожата + 23%

• Омекотяване на бръчките +21%

• Блясък + 98%

• Еластин + 46

 

Постигнати резултати:

• Запълва бръчките, стяга контура

• Връща жизнеността на уморената кожа

• Стяга и тонизира отпуснатата кожа

• Намалява отоците

• Премахва двойната брадичка

• Релаксира лицевите мускули

 

В студио за здраво тяло Body T@lk квалифицирани рехабилитатори и кинезитерапевти ще се погрижат за вашия тонус и дух с професионализъм. При нас можете да намерите широка гама от аромотерапия, релаксиращи, тонизиращи или моделиращи масажи с професионалните продукти на серията LPG.

Сподели в:

Най-новите статии

Ученическата раница – необходимост за всеки ученик!

Учебници, тефтери, тетрадки, несесери, храна, вода... всеки ден вашето дете носи всичко това на гърба си. Неслучайно ученическата раница е първото нещо, което още по средата на годината вече има окаян вид и подлежи на спешна подмяна. Факторите за това не са свързани само с честата употреба и тежестта в нея. Най-сериозно „поражение” върху външния вид на ученическата раница оказва постоянното и подмятане по чинове, по пода, по земята навън, както и непрестанното съприкосновение и търкане с различни якета и цветни дрехи. Не можете да очаквате от детето да мисли за това постоянно. Затова

Виж още

Светещите маратонки – истински хит за малки и големи!

Няма да сбъркаме, ако кажем, че това лято беше искрящо – в пряк и преносен смисъл! Едно от най-забавните и щури забавления из нощните улици бяха множеството светещи крачета, които се разхождаха насам-натам и караха всеки, който ги види да се усмихне и да се обърне след тях. Светещите маратонки се превърнаха в истински хит този сезон. Защо ли? Ето защо. Светещите маратонки са модерни – те са актуален избор за всички. Носят ги малки и големи, момичета и момчета. Ако в началото се чудехме подозрително какво свети в тъмното, че дори се и движи, то сега вече знаем, че тази мода

Виж още

Удобният куфар - необходимост за всяко пътуване

Време е за поредното пътуване. Списъкът с багажа вече е готов, но липсва най-важната подробност – най-важният ни спътник, на когото ще разчитаме. Трябва ни куфар, който хем да побере всичко, което носим, хем да е лесен за пренасяне. Оказва се обаче, че изискванията на които той трябва да отговаря са повече от предвиденото, защото ситуациите, в които ползваме куфар са различни. Когато пътуваме със семейството ни трябва голямВ  куфар, защото винаги се налага да добавим нещо непредвидено в последния момент. Именно тогава се оказва, че няма място и се налага багажът да се разпределя по

Виж още

Дамски аромати с дъх на октомври

Парфюмът е като дрехата – говори за вас повече отколкото си мислите. Дава представа на околните кой стои срещу тях и разкрива индивидуалността ви. Неслучайно някои предпочитат леките и ненатрапчиви аромати, а други обичат да оставят ярка и отличителна следа след себе си. Но парфюмът не говори само за характера. Той може дори да издаде и възрастта на една жена... През различните периоди в живота, в тялото има различно съотношение на хормони, които също влияят на вкуса и привличането от даден аромат. Неслучайно парфюмът, който сте носили с години в даден момент може да се окаже твърде

Виж още

Дамски спортен екип за всяка ситуация и настроение

Прекарваме работната седмица в офиса, стегнати от официални дрехи или дънки. Неслучайно когато свършим работа или наближат почивните дни ни се иска да облечем дамски спортен екип - нещо удобно, с което тялото ни да се чувства свободно при движение, но в същото време да сме модерни и да имаме индивидуален стил. Дамски спортен екип за активно прекарване на свободното време. Независимо дали ще ходим на фитнес, аеробика, тае бо, пилатес или ще тичаме, задължително трябва да сме подходящо облечени. И навън, и в залата ни е необходим спортен екип, избран специално за случая. Този тип облекло ни

Виж още

Открийте ни в Google+