Да разлистиш спомените от

Да разлистиш спомените
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

Колко е хубаво да можеш да разгърнеш албума със спомени - мили, смешни или тъжни, важни и неповторими - съкровени моменти, които всеки пази дълбоко в съзнанието си. Когато тези картини са запечатани и на снимка - вълнението от скъпите образи разтуптява още повече сърцето.

Сватбата е такъв момент от живота - неповторим във всеки смисъл на думата. Защото точно тези двама влюбени са изживявали точно такива емоции, каквито е запечатал обектива на фотографа в точно този момент.

Да умееш да уловиш емоцията, настроението, атмосферата на едно сватбено тържество е талант, който не всеки владее. Майсторството на фотографа веднага може да бъде оценено само с един поглед върху кадрите, излезли от апарата му. Те предават погледа отстрани - с всички детайли и акценти - малките неща, които във вихъра на тържеството младоженците може и да не са забелязали, но са допринесли за очарованието на този специален ден.

Точно такъв е фотообективът на Елена Минева - http://www.photographer.bg. Тя умее да запечатва миговете, които никога не се повтарят, с всички малки, но важни подробности, които предават емоцията на хората, решили да се обвържат и създадат семейство. Както и на техните близки, които са споделили радостта им в този ден - родители, братя, сестри, шафери, кумове, приятели...Всички, които са празнували заедно този ден и са се радвали от сърце.

Майсторството на Елена Минева е оценено не само от многобройните клиенти, а и от специалистите по сватбени тържества. Освен различни отличия от фотоконкурси, снимка на Елена, запечатала момент от подготовката на булката, е получила трета награда от сватбеното изложение на „Националното сдружение на сватбените услуги и агенти” през м.г. в Плевен. На този престижен форум своите възможности са представяли доказани имена от сватбения бизнес в областта на видео и фото заснемането, украсата, ефектите и озвучаването.

Елена Минева признава, че обича да радва хората със своята работа. Завършила е фотографско образование в Техническия университет в София с отличен успех и има натрупан опит във фотоателие и участия в различни конкурси. Ето какво казва самата тя за своята работа:

"Да запечаташ на снимка мигове, които никога няма да се повторят, за мен е не само образование, а призвание. Особено в ключовите събития от живота – сватби, абитуриентски балове, кръщенета, важни рождени дни или други събития, защото втори шанс за запазване на тези късчета от време няма да има, и опитният фотограф поема голяма отговорност върху себе си – да види всичко и всички през обектива от най-добрата позиция."

Несъмнено, най-важното за всеки творец - независимо дали е фотограф или художник обаче е, че освен желание, трябва да има и талант. Защото трябва не само да даде своята гледна точка за важното събитие в живота ви, а и да поднесе спомените за него така, че да ви вълнуват всеки път, когато ги разлиствате.

Именно този талант притежава и младата фотографка Елена Минева - да ви предложи собствените ви незабравими мигове от един от най-важните моменти в живота - сватбата, като покаже целия им неподправен чар и закачливи усмивки.
 

Сподели в:

Най-новите статии

Ученическата раница – необходимост за всеки ученик!

Учебници, тефтери, тетрадки, несесери, храна, вода... всеки ден вашето дете носи всичко това на гърба си. Неслучайно ученическата раница е първото нещо, което още по средата на годината вече има окаян вид и подлежи на спешна подмяна. Факторите за това не са свързани само с честата употреба и тежестта в нея. Най-сериозно „поражение” върху външния вид на ученическата раница оказва постоянното и подмятане по чинове, по пода, по земята навън, както и непрестанното съприкосновение и търкане с различни якета и цветни дрехи. Не можете да очаквате от детето да мисли за това постоянно. Затова

Виж още

Удобният куфар - необходимост за всяко пътуване

Време е за поредното пътуване. Списъкът с багажа вече е готов, но липсва най-важната подробност – най-важният ни спътник, на когото ще разчитаме. Трябва ни куфар, който хем да побере всичко, което носим, хем да е лесен за пренасяне. Оказва се обаче, че изискванията на които той трябва да отговаря са повече от предвиденото, защото ситуациите, в които ползваме куфар са различни. Когато пътуваме със семейството ни трябва голямВ  куфар, защото винаги се налага да добавим нещо непредвидено в последния момент. Именно тогава се оказва, че няма място и се налага багажът да се разпределя по

Виж още

Дамски спортен екип за всяка ситуация и настроение

Прекарваме работната седмица в офиса, стегнати от официални дрехи или дънки. Неслучайно когато свършим работа или наближат почивните дни ни се иска да облечем дамски спортен екип - нещо удобно, с което тялото ни да се чувства свободно при движение, но в същото време да сме модерни и да имаме индивидуален стил. Дамски спортен екип за активно прекарване на свободното време. Независимо дали ще ходим на фитнес, аеробика, тае бо, пилатес или ще тичаме, задължително трябва да сме подходящо облечени. И навън, и в залата ни е необходим спортен екип, избран специално за случая. Този тип облекло ни

Виж още

Дамски аромати с дъх на октомври

Парфюмът е като дрехата – говори за вас повече отколкото си мислите. Дава представа на околните кой стои срещу тях и разкрива индивидуалността ви. Неслучайно някои предпочитат леките и ненатрапчиви аромати, а други обичат да оставят ярка и отличителна следа след себе си. Но парфюмът не говори само за характера. Той може дори да издаде и възрастта на една жена... През различните периоди в живота, в тялото има различно съотношение на хормони, които също влияят на вкуса и привличането от даден аромат. Неслучайно парфюмът, който сте носили с години в даден момент може да се окаже твърде

Виж още

Светещите маратонки – истински хит за малки и големи!

Няма да сбъркаме, ако кажем, че това лято беше искрящо – в пряк и преносен смисъл! Едно от най-забавните и щури забавления из нощните улици бяха множеството светещи крачета, които се разхождаха насам-натам и караха всеки, който ги види да се усмихне и да се обърне след тях. Светещите маратонки се превърнаха в истински хит този сезон. Защо ли? Ето защо. Светещите маратонки са модерни – те са актуален избор за всички. Носят ги малки и големи, момичета и момчета. Ако в началото се чудехме подозрително какво свети в тъмното, че дори се и движи, то сега вече знаем, че тази мода

Виж още

Открийте ни в Google+