Ние договаряме – Вие получавате от

Ние договаряме – Вие получавате
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

Нека започнем отначало. Вие работите. Печелите пари. Харчите ги. Инвестирате ги. Погасявате кредити. Плащате с тях заплати, както и още безброй други финансови операции.

А сега отговорете честно – справяте ли се с управлението на вашите пари? Колко често сте се изправяли пред финансови проблеми, от които изглежда, че няма решение? Винаги има решение, само трябва да си направите консултация с правилните хора.

В България има фирма, която се занимава точно с това. Можете да разчитате на подкрепа и професионални съвети от тях. Идеален партньор за подобни финансови взаимоотношения между вас и институциите е Credit Management.

Компанията се занимава с:

  • Фирмено кредитиране

  • Ипотечно кредитиране

  • Рефинансиране

  • Консултация при просрочен кредит

  • Факторинг

  • Небанково кредитиране

„Кредит Мениджмънт” ЕООД е консултантска компания, която работи в сферата на кредитното финансиране. Основната им дейност е предоставяне на консултантски услуги в областта на фирменото и ипотечно кредитиране, както и правни услуги свързани с последващо обслужване на финансовите задължения. Тук екип от професионални финансисти и юристи, предлагат индивидуален подход и решение за всеки клиент, като участват активно в процеса на финансиране.

Ако имате нужда от помощ за финансирането на проекти с ДФЗ /Държавен Фонд Земеделие/, както и по други Европрограми, тъй като тази година стартира отварянето на субсидиращи програми от новия програмен период 2014-2020г., а както знаем, има много възможности за финансиране на земеделски производители и фирми ситуирани извън големите градове – спокойно можете да разчитате на „Кредит Мениджмънт”, те ще ви помогнат в това начинание.

Има още нещо, което е изключително ценно в каталога от услуги на консултантската компания - оздравителни планове за фирмите с проблемни кредити. Те могат да бъдат много полезни, когато клиентите са затруднени в обслужването на експозициите и не успяват да постигнат споразумение за намаляване на месечните вноски, с цел оздравяване на финансовото състояние на дружеството и изпадат в неплатежоспособност. В тези случаи от „Кредит Мениджмънт” се ангажират с изготвянето на оздравителен план на предприятието, защита пред финансовата институция, както и последващ мониторинг на дейността на фирмата до финансовото й оздравяване.
Друга дейност, с който се занимава компанията би била полезна пък на строителните предприемачи. „Кредит Мениджмънт” работи върху проект, който има за цел да стимулира финансирането на строителни фирми с изградени обекти на акт 14, чрез кредитиране на физически лица, желаещи да закупят жилище с етап на завършеност „груб строеж”.

От „Кредит Мениджмънт” получаваме гаранция, а дейностите, с които се занимават са реални и полезни за клиентите им, като по всеки един казус се подхожда индивидуално.

Работят по установени правила, които налагат стандартите за този тип дейности. Запознават се със ситуацията /документално и реално/, в която клиентът се намира и с неговите нужди. Търсят удачно решение, като водят преговори с различни финансиращи институции. След като намират решение, изготвят необходимите документи, като съпътстват клиента до крайния етап – подписване на договор за кредитиране и усвояване на средствата. Едва тогава, клиентите заплащат дължимия към тях хонорар.

Гаранцията за успех е да намерим партньор в точното за нас време. Колкото и да сме добри в областта, в която работим, винаги ще имаме нужда от някой, с който да се консултираме, съветваме или просто да помолим за помощ, защото на тази помощ са заложени нашите пари. Такъв сигурен партньор можем да открием на сайта на Кредит Мениджмънт или телефон 0896 028 781 и имейл: office@credits-management.com и creditmanagement@abv.bg

Сподели в:

Най-новите статии

Дамски спортен екип за всяка ситуация и настроение

Прекарваме работната седмица в офиса, стегнати от официални дрехи или дънки. Неслучайно когато свършим работа или наближат почивните дни ни се иска да облечем дамски спортен екип - нещо удобно, с което тялото ни да се чувства свободно при движение, но в същото време да сме модерни и да имаме индивидуален стил. Дамски спортен екип за активно прекарване на свободното време. Независимо дали ще ходим на фитнес, аеробика, тае бо, пилатес или ще тичаме, задължително трябва да сме подходящо облечени. И навън, и в залата ни е необходим спортен екип, избран специално за случая. Този тип облекло ни

Виж още

Дамски аромати с дъх на октомври

Парфюмът е като дрехата – говори за вас повече отколкото си мислите. Дава представа на околните кой стои срещу тях и разкрива индивидуалността ви. Неслучайно някои предпочитат леките и ненатрапчиви аромати, а други обичат да оставят ярка и отличителна следа след себе си. Но парфюмът не говори само за характера. Той може дори да издаде и възрастта на една жена... През различните периоди в живота, в тялото има различно съотношение на хормони, които също влияят на вкуса и привличането от даден аромат. Неслучайно парфюмът, който сте носили с години в даден момент може да се окаже твърде

Виж още

Удобният куфар - необходимост за всяко пътуване

Време е за поредното пътуване. Списъкът с багажа вече е готов, но липсва най-важната подробност – най-важният ни спътник, на когото ще разчитаме. Трябва ни куфар, който хем да побере всичко, което носим, хем да е лесен за пренасяне. Оказва се обаче, че изискванията на които той трябва да отговаря са повече от предвиденото, защото ситуациите, в които ползваме куфар са различни. Когато пътуваме със семейството ни трябва голямВ  куфар, защото винаги се налага да добавим нещо непредвидено в последния момент. Именно тогава се оказва, че няма място и се налага багажът да се разпределя по

Виж още

Ученическата раница – необходимост за всеки ученик!

Учебници, тефтери, тетрадки, несесери, храна, вода... всеки ден вашето дете носи всичко това на гърба си. Неслучайно ученическата раница е първото нещо, което още по средата на годината вече има окаян вид и подлежи на спешна подмяна. Факторите за това не са свързани само с честата употреба и тежестта в нея. Най-сериозно „поражение” върху външния вид на ученическата раница оказва постоянното и подмятане по чинове, по пода, по земята навън, както и непрестанното съприкосновение и търкане с различни якета и цветни дрехи. Не можете да очаквате от детето да мисли за това постоянно. Затова

Виж още

Светещите маратонки – истински хит за малки и големи!

Няма да сбъркаме, ако кажем, че това лято беше искрящо – в пряк и преносен смисъл! Едно от най-забавните и щури забавления из нощните улици бяха множеството светещи крачета, които се разхождаха насам-натам и караха всеки, който ги види да се усмихне и да се обърне след тях. Светещите маратонки се превърнаха в истински хит този сезон. Защо ли? Ето защо. Светещите маратонки са модерни – те са актуален избор за всички. Носят ги малки и големи, момичета и момчета. Ако в началото се чудехме подозрително какво свети в тъмното, че дори се и движи, то сега вече знаем, че тази мода

Виж още

Открийте ни в Google+