Модерна техника за чист дом от

Модерна техника за чист дом
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

Когато времето е малко и се чудите как да го разпределите, така че да върви и работата, и в къщи да е уютно и приятно, едно от решенията е механизиране на всички възможни за механизация процеси по поддръжката на дома. Поддържането на хигиената е благодатна сфера за машинизиране. Посететe сайта на „Техноклийн 86“. На него, редом с професионалната техника, ще намерите машини за дома, носещи авторитетната марка на KARCHER (Германия) и NILFISK ALTO (Дания).

Разгледайте най-напред внимателно предложената техника за почистване на вътрешни пространства на KARCHER. Започнете с класическата подочистачка (с батерия) за различни подови настилки. После премислете каква прахосмукачка предпочитате – суха или перяща? Има и пароводни машини – нещо като прословутите „стийм моп”, само че с официален произход – от един от най-авторитетните производители на почистваща техника в света. Един от моделите има дори ютия!

Отделете внимание и на така наречения „прахоуловител”. С него никога повече няма да виждате неприятните купчинки пепел и стърготини след пробиване на дупки в различни материали. Закрепвате го с вакуум на мястото, където трябва да пробиете новата дупка. Работете спокойно. Всичко, падащо от свредела, отива директно в прахоуловителя.

Наскоро сте циклили паркета? И се стараете пряко сили да го поддържате в добър вид. Трябва ви паркетолъскачка KARCHER FP 303. Тя полира, благодарение на високите обороти, които прави, и едновременно осмуква всичко. Когато свършите с лъскането на паркета, ще е идеално чисто.

Има машина за почистване на стъкла – почиства и подсушава без замазване всякакви твърди повърхности. Някой може да я сметне за глезотия? Ще означава единствено, че никога не е чистил прозорци, които колкото повече чистиш, толкова по-замазани стават.

Помислете си и за гладачната станция на KARCHER! Тя е оборудвана с парочистачка и безусловно ще ви е много полезна. Особено за дрехите на хлапетата. Ако обърнахте внимание – има и един екстрактор с пара – с 4 степени на засмукване. С допълнителни приспособления той се превръща точно в станция за гладене.

Бяхте чували за почистващ робот. Ако отидете на място в „Техноклийн 86“, вероятно даже ще го видите в действие. Изкушава ли ви?

Разгледайте и прахосмукачките и пароводните машини на NILFISK ALTO (Дания).

Сега имате информация за възможностите да механизирате почистването на вътрешното пространство вкъщи директно от водещите в бранша. Какво ще решите?

Каквото и да е то, която и машина да предпочетете, няма да сбъркате. Ще имате перфектен баланс между функционалност, качество, надеждност, сервизно обслужване и цена.

Това не се случва всеки ден, така че не се колебайте дълго!

 

Статия в:

Дом / Почистване
Сподели в:

Най-новите статии

Дамски аромати с дъх на октомври

Парфюмът е като дрехата – говори за вас повече отколкото си мислите. Дава представа на околните кой стои срещу тях и разкрива индивидуалността ви. Неслучайно някои предпочитат леките и ненатрапчиви аромати, а други обичат да оставят ярка и отличителна следа след себе си. Но парфюмът не говори само за характера. Той може дори да издаде и възрастта на една жена... През различните периоди в живота, в тялото има различно съотношение на хормони, които също влияят на вкуса и привличането от даден аромат. Неслучайно парфюмът, който сте носили с години в даден момент може да се окаже твърде

Виж още

Удобният куфар - необходимост за всяко пътуване

Време е за поредното пътуване. Списъкът с багажа вече е готов, но липсва най-важната подробност – най-важният ни спътник, на когото ще разчитаме. Трябва ни куфар, който хем да побере всичко, което носим, хем да е лесен за пренасяне. Оказва се обаче, че изискванията на които той трябва да отговаря са повече от предвиденото, защото ситуациите, в които ползваме куфар са различни. Когато пътуваме със семейството ни трябва голямВ  куфар, защото винаги се налага да добавим нещо непредвидено в последния момент. Именно тогава се оказва, че няма място и се налага багажът да се разпределя по

Виж още

Светещите маратонки – истински хит за малки и големи!

Няма да сбъркаме, ако кажем, че това лято беше искрящо – в пряк и преносен смисъл! Едно от най-забавните и щури забавления из нощните улици бяха множеството светещи крачета, които се разхождаха насам-натам и караха всеки, който ги види да се усмихне и да се обърне след тях. Светещите маратонки се превърнаха в истински хит този сезон. Защо ли? Ето защо. Светещите маратонки са модерни – те са актуален избор за всички. Носят ги малки и големи, момичета и момчета. Ако в началото се чудехме подозрително какво свети в тъмното, че дори се и движи, то сега вече знаем, че тази мода

Виж още

Дамски спортен екип за всяка ситуация и настроение

Прекарваме работната седмица в офиса, стегнати от официални дрехи или дънки. Неслучайно когато свършим работа или наближат почивните дни ни се иска да облечем дамски спортен екип - нещо удобно, с което тялото ни да се чувства свободно при движение, но в същото време да сме модерни и да имаме индивидуален стил. Дамски спортен екип за активно прекарване на свободното време. Независимо дали ще ходим на фитнес, аеробика, тае бо, пилатес или ще тичаме, задължително трябва да сме подходящо облечени. И навън, и в залата ни е необходим спортен екип, избран специално за случая. Този тип облекло ни

Виж още

Ученическата раница – необходимост за всеки ученик!

Учебници, тефтери, тетрадки, несесери, храна, вода... всеки ден вашето дете носи всичко това на гърба си. Неслучайно ученическата раница е първото нещо, което още по средата на годината вече има окаян вид и подлежи на спешна подмяна. Факторите за това не са свързани само с честата употреба и тежестта в нея. Най-сериозно „поражение” върху външния вид на ученическата раница оказва постоянното и подмятане по чинове, по пода, по земята навън, както и непрестанното съприкосновение и търкане с различни якета и цветни дрехи. Не можете да очаквате от детето да мисли за това постоянно. Затова

Виж още

Открийте ни в Google+