Стилен дом с интериорна облицовка от естествен камък от

Стилен дом с интериорна облицовка от естествен камък
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

Домът ви е красив и уютен, но като че ли му липсва още нещо... някакъв малък и стилен детайл, който да му придаде индивидуалност. Нова секция, нови тапети... не, всичко това сте го имали в различни варианти досега. Трябва да е нещо, което е впечатлявало именно Вас, когато сте го виждали в нечий дом. Отговорът идва веднага - интериорна облицовка от естествен камък, която да замени студения и еднообразен цимент. Искате кът в дома си, който да бъде изграден с продукт на природата и да бъде като нея – вечен и красив.

Преди да направите покупката обаче, имате нужда да си отговорите на няколко важни въпроса, за да сте убедени, че взимате правилното решение.

Мога ли да избирам между различни видове и цветове?

Както в природата, така и при каменните панели има различни нюанси, каквито може да намерите във фирма „Раймар“. Те предлагат изключително богат асортимент от размери и цветове на естествен камък, с който обикновената стена или колона в дома Ви ще се превърне в ефектна и модерна интериорна сензация.

Добра инвестиция ли е интериорната облицовка от естествен камък?

Всичко, което се взаимства от природата има едно основно преимущество – от една страна е красотата, а от друга - камъкът си тежи на мястото. Каменните пана са направени от малки по размер плочки с дебелина от 0,5 до 1,5см от оформен камък и са здраво залепени върху мрежа. Самият материал не е от боядисан цимент, а е естествен камък – здрав и природен екологично чист продукт с качества, от които може да се възползваме, пренасяйки го в дома си. Интериорната облицовка от естествен камък е прахоотблъскваща, устойчива на натиск, шумо- и топлоизолираща и пожароустойчива (клас А1).

Къде мога да я поставя в дома си?

Независимо дали искате да подобрите интериора в собствения си дом или сте вътрешен дизайнер, който се грижи за визията в дома на свой клиент, може да развихрите въображението си. С облицовъчните панели от естествен камък стаите се декорират лесно, бързо, изгодно и безпроблемно. Сами ще се убедите как този на вид лек акцент придава абсолютно ново излъчване на Вашата колона, камина или стена в кухнята, хола или спалнята.

Мога ли предварително да одобря визията?

При боядисването е лесно да си представите как ще стои даденият цвят в дома Ви и сигурно Ви притеснява, че не може да визуализирате цялата каменна облицовка. Именно затова клиентите на фирма „Раймар“ могат да поръчат безплатни мостри от желаната интериорната облицовка от естествен камък, преди действителната реализация на проекта. Както при всеки строителен материал, и при каменната облицовка красотата зависи от това колко добре е подбрана, залепена и фугирана. Най-ефективен вариант е поръчката на готови залепени пана от естествен камък, при които се минимизира рязането на плочки, няма прах, риск и страх за крайния резултат.

Какви са предимствата на интериорните панели от естествен камък пред стандартната облицовка?

Интериорните пана от естествен камък Ви освобождават от зависимостта, настроението и възможностите на майстора. Монтажът е бърз, лесен и евтин и може да се заемете с него дори и Вие като начинаещ ентусиаст. Каменните панели се залепят без фуга върху всякакъв вид повърхност с монтажно лепило. За да бъдете максимално улеснени, опаковката е практична - в кашонче с по 1кв.м, с тегло около 30 килограма, а поръчката се прави бързо и лесно по интернет, с доставка по куриер.

Интериорна облицовка от естествен камък от фирма с дългогодишен опит

Раймар ЕООД - гр. Кресна е българска семейна фирма производител на градински изделия, облицовки и настилки от подбран и сортиран естествен камък. Доверието в техните продукти е донесло удовлетворение на много техни клиенти, които вече са реализирали мечтата си за уютен и модерен дом. 

Статия в:

Дом / Обзавеждане
Сподели в:

Най-новите статии

Грундове и бои за селскостопански машини, тежкотоварни автомобили и автобуси

В края на есента приключва земеделската година, строителството на открито спира, а активният туристически сезон е свършил. Време е да се обърне внимание на ремонта и поддръжката на селскостопанската техника, тежкотоварните автомобили, строителните машини и автобуси. Те трябва да бъдат подготвени за новия сезон и няма по-подходящ момент от късната есен и зимата, когато почти или изобщо не се използват. Един от основните проблеми, с който собствениците се сблъскват е ръждата. В борбата с нея на помощ идва преобразувателят на ръжда на италианската фирма Атри. Kemrust (Кемръст) превръща по

Виж още

Саниране и защита на облицовки и настилки от камък

Камъкът е един от най-използваните материали в строителството от векове. Независимо дали говорим за столетна или за най-модернa сграда, дали става въпрос за каменна облицовка на камина или на фасада, той неизменно присъства. Естествените камъни са ефектни и харесвани, но са силно попивни. Попивайки вода и влага те се замърсяват, променят цвета си, по тях се образуват мухъл, лишеи и микроводорасли и постепенно се рушат. За да запазим или възстановим красотата им, те трябва да бъдат подходящо почистени и обработени. С продуктите на италианската фирма Атри дълги години ще се радвате на красотата

Виж още

АнтиБактерикал – хигиена и естетика в един продукт!

Санирай с нас и най-новите продукти на фирма ATRIA – AntiBacterical Spray и Antibacterical боя! Представяме на вашето внимание линия продукти от ново поколение, чиито фокус е антибактериалната защита. Продуктите АнтиБактерикал не само убиват бактериите, но и предотвратяват бъдещото им развитие върху повърхностите. Те са най-доброто решение за трайна защита от бактерии, гъбички и плесени, при това в две лесни стъпки! Първа стъпка – Обработване на стените с AntiBacterical Spray (Антибактерикал Спрей) - хигиенизиращ спрей за стени и тавани с антибактериално и антимухълно действие.

Виж още

Термо декоративни бои и мазилки ДИВА - СПА център от класа! Част 2

Дизайн и технологии се срещат, за да дадат на света на интериорния дизайн решение, което обединява естетика и функция в едно. Линията DIVA True Cementв„ў са продукти от ново поколение, съчетаващи в себе си както класически, така и ултра модерни декоративни бои и мазилки, които в същото време имат сертифицирана термоизолираща функция и са изключително подходящи за влажни помещения – бани, басейни, СПА центрове. Nicolе (Никол)В е декоративна мазилка от ново поколение, съчетаваща в себе си естетиката на класическите декоративни мазилка и функции, които те не притежават, а именно - доказан

Виж още

Термо декоративни бои и мазилки ДИВА - СПА център от класа! Част 1

Дизайн и технологии се срещат, за да дадат на света на интериорния дизайн решение, което обединява естетика и функция в едно. Линията DIVA са продукти от ново поколение, съчетаващи в себе си както класически, така и ултра модерни декоративни бои и мазилки, които в същото време имат висока влагоустойчивост и сертифицирана термоизолираща функция, която осезаемо подобрява комфорта в помещенията. Термо декоративната боя Sofia (Софиа)В е най-авангардния продукт в своя сектор. СъчетавайкиВ  естетика и технология, при пълно зачитане на традициите,В В СофиаВ придава на интериора стил и класа,

Виж още

Открийте ни в Google+