Полезни помощници в кухнята. от

Полезни помощници в кухнята.
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

 

Когато вашата страст е приготвянето на храна, неминуемо се сблъсквате с изобилие от досадна и уморителна ръчна работа – чистене, белене, рязане, кълцане, мелене, разбиване, пасиране и т. н. Понеже вие не сте единственият ентусиаст, създадена е цяла индустрия за хитроумни приспособления, които правят тези дейности бързи и приятни. Ето ви идеи за подобни предмети, които не само рационализират работата в кухнята, но и изглеждат добре, подредени във витрината.

  • Преса за картофи

Тя е с две сменяеми остриета от неръждаема стомана. Малкото е с 49 отвора, а голямото – с 25. Размерите й са 23 на 13 на 10 см. Има вакуум крачета за по-сигурно закрепване. Проектирана е така, че да се сглобява и разглобява лесно и да е удобна за почистване. С нея без усилие получавате еднакви парченца картофи за отлично аранжирани ястия. На пазара има и разновидност за рязване на дълги резенчета.

  • Уред, който прави месото по-крехко

Снабден е с 24 остри, прецизни шипа от неръждаема стомана, задвижвани от пружинен механизъм с висока производителност. През тесните прорези, които те оставят в месото, по-лесно проникват маринатата и подправките. Отваря се по-бърз път на топлината към сърцевината на парчето и така то се изпича по-добре. След обработка с него вкусът на печивото е по-добър, а времето за печене се намалява с около 30-40%. Снабден е със защитен капак и може да се мие в миялна машина.

  • Чопър за зеленчуци

Няма нужда от ток. Снабден е с висококачествени ножове от неръждаема стомана. С него нарязвате бързо и удобно всички зеленчуци. Лесен за почистване и още по-лесен за използване. Предлага се в различни форми, цветове, дизайн.

  • Уред за белене и рязане на чесън

С него лесно постигате идеалната текстура на чесъна. Почиствате го само с едно изплакване, но ако държите – измийте го в миялната машина. С размерите си от 7.2 см в диаметър и 4,8 см височина прилича на кутийка за крем.

  • Предлагат се още различни рендета, сокоизтисквачки, резачки за яйца и какво ли не. Обикновено са от комбинация на висококачествена пластмаса и метал. Изглеждат красиво, функционални са и вършат добра работа. Цената им е съвсем приемлива и отговаря на високото качество.

Влезте на http://www.sapirhome.com и разгледайте предложенията на глобалната марка за домашни електроуреди и кухненски пособия “SAPIR”. В сайта и онлайн магазина ще откриете всичко необходимо за подготовката и на най-сложно приготвящите се блюда.

Стоките с марка “SAPIR” се произвеждат основно в Китай, далекоизточните страни и Европа. Понеже най-голям дял в потреблението им се пада на Европа, то и изделията отговарят на навиците и изискванията на европейския потребител.

Поръчайте избраното през онлайн магазина и много скоро ще се убедите, че не сте сбъркали!

 

Статия в:

Дом / Обзавеждане
Сподели в:

Най-новите статии

Ученическата раница – необходимост за всеки ученик!

Учебници, тефтери, тетрадки, несесери, храна, вода... всеки ден вашето дете носи всичко това на гърба си. Неслучайно ученическата раница е първото нещо, което още по средата на годината вече има окаян вид и подлежи на спешна подмяна. Факторите за това не са свързани само с честата употреба и тежестта в нея. Най-сериозно „поражение” върху външния вид на ученическата раница оказва постоянното и подмятане по чинове, по пода, по земята навън, както и непрестанното съприкосновение и търкане с различни якета и цветни дрехи. Не можете да очаквате от детето да мисли за това постоянно. Затова

Виж още

Удобният куфар - необходимост за всяко пътуване

Време е за поредното пътуване. Списъкът с багажа вече е готов, но липсва най-важната подробност – най-важният ни спътник, на когото ще разчитаме. Трябва ни куфар, който хем да побере всичко, което носим, хем да е лесен за пренасяне. Оказва се обаче, че изискванията на които той трябва да отговаря са повече от предвиденото, защото ситуациите, в които ползваме куфар са различни. Когато пътуваме със семейството ни трябва голямВ  куфар, защото винаги се налага да добавим нещо непредвидено в последния момент. Именно тогава се оказва, че няма място и се налага багажът да се разпределя по

Виж още

Дамски спортен екип за всяка ситуация и настроение

Прекарваме работната седмица в офиса, стегнати от официални дрехи или дънки. Неслучайно когато свършим работа или наближат почивните дни ни се иска да облечем дамски спортен екип - нещо удобно, с което тялото ни да се чувства свободно при движение, но в същото време да сме модерни и да имаме индивидуален стил. Дамски спортен екип за активно прекарване на свободното време. Независимо дали ще ходим на фитнес, аеробика, тае бо, пилатес или ще тичаме, задължително трябва да сме подходящо облечени. И навън, и в залата ни е необходим спортен екип, избран специално за случая. Този тип облекло ни

Виж още

Светещите маратонки – истински хит за малки и големи!

Няма да сбъркаме, ако кажем, че това лято беше искрящо – в пряк и преносен смисъл! Едно от най-забавните и щури забавления из нощните улици бяха множеството светещи крачета, които се разхождаха насам-натам и караха всеки, който ги види да се усмихне и да се обърне след тях. Светещите маратонки се превърнаха в истински хит този сезон. Защо ли? Ето защо. Светещите маратонки са модерни – те са актуален избор за всички. Носят ги малки и големи, момичета и момчета. Ако в началото се чудехме подозрително какво свети в тъмното, че дори се и движи, то сега вече знаем, че тази мода

Виж още

Дамски аромати с дъх на октомври

Парфюмът е като дрехата – говори за вас повече отколкото си мислите. Дава представа на околните кой стои срещу тях и разкрива индивидуалността ви. Неслучайно някои предпочитат леките и ненатрапчиви аромати, а други обичат да оставят ярка и отличителна следа след себе си. Но парфюмът не говори само за характера. Той може дори да издаде и възрастта на една жена... През различните периоди в живота, в тялото има различно съотношение на хормони, които също влияят на вкуса и привличането от даден аромат. Неслучайно парфюмът, който сте носили с години в даден момент може да се окаже твърде

Виж още

Открийте ни в Google+