Най-качествените памучни изделия в света вече и България от

Най-качествените памучни изделия в света вече и България
СТАТИЯ ОТ АРХИВА


 

Колко от времето ни минава в сън, излежаване и приятни емоции в леглото? Замислим ли се, обаче, си даваме сметка или че прекалено мързелуваме, или че наистина лежим повече отколкото сме предполагали. Именно поради тази причина HTI и The Quill изработва специална селекция от чист памук. Материята не се свива, не става на топчета, не се усуква, не предизвиква алергични реакции. Серията комплекти по избор могат да бъдат „сглобени” на място в съчетание на много цветове, създаваща удоволствие на тялото ни и осигуряваща комфорта на кожата ни. Защото, когато лягаме, си пожелаваме лек и приятен сън!

Разнообразие на размери!
Спалното бельо е в различни размери и изисквания на клиента – от класически до супер големи. Тук ще намерите най-добрите комбинации и решения за бебешкото легло, детската стая, леглото на вилата, спалнята у дома. Предлаганите размери на чаршафите са:

  • Гигант (300х300сm);

  • King Size (260х240сm);

  • Еmperor (220х240сm);

  • Well (180х220сm);

  • Cozy (150х220сm);

  • Single (100/200cm);

  • BabyCot (60/120cm).

А пликовете са с размери от 240х260 сm, 200х225сm, 150х220сm, 150x200cm, 100x200cm до 100x170cm и са снабдени с пластмасов тик-так. Калъфките за възглавници са с размери 40x60cm, 50х70сm, 50х80сm и 60x100cm.

Плътни, пухкави и удобни халати!

Хавлиите и халатите са само от чист еко-памук, антиалергични са и имат изключително дълъг живот. Не се усукват, не увисват, не пожълтяват и не посивяват. Най-ниският грамаж произвеждан от компанията е 500, плътен, попиващ, мек и пухкав. Идеални са за хотели, SPA и студиа за красота. Размерите са 30х50сm, 50х100сm, 70х140сm и 100х150сm. Специално разработените кухненски кърпи The Quill, които попиват, полират и почистват, са търсени както от професионалисти, така и от ценители. Затова попиват веднага са изработени само от чист памук! Цветовата гама е изчистена, класическа от млечно-бяло до синьо.

Завеси!

HTI произвежда едни от най-търсените завеси в света. Падат тежко, създават усещането за пространство. Не избледняват и не се усукват. Материята може да е от чист памук, жакард, органза, коприна, кадифе, полиестер, polycotton. Елементите на „захващане” са с вградени метални халки (eyelet), метални или пластмасови кукички (hooks), текстилни „ушички” (loops) и цяло ухо (rode).

 

The Quill е изключителен представител на Hajvary Textile Industry, Пакистан. HTI е признат лидер в производството на домашен текстил. The Quill Collection e бранд за България и Европа на луксозно и висококачествено спално и постелъчно бельо, хавлии, халати, кърпи и покривки, завеси, изработва линии по зададени размери, дизайн и цвят за:

  • хотели и ресторанти;

  • SPA & Beauty центрове за релакс и красота;

  • кетеринг компании;

  • сватбени агенции и дизайнери;

The Quill Collection предлага на пазара истински памучни изделия, сертифицирани, с доказано качество, произведени от еко памук, био-обагрени. The Quill Collection е марката за Европейския пазар, с европейска визия, подбрани цветове, висококачествени материи и много идеи, на изключително добри цени, с над 600 цвята по каталог, с възможности за индивидуални поръчки по размери и цвят. Докоснете се до лукса, удобството и качеството, защото го заслужавате!
 

Статия в:

Дом / Обзавеждане
Сподели в:

Най-новите статии

АнтиБактерикал – хигиена и естетика в един продукт!

Санирай с нас и най-новите продукти на фирма ATRIA – AntiBacterical Spray и Antibacterical боя! Представяме на вашето внимание линия продукти от ново поколение, чиито фокус е антибактериалната защита. Продуктите АнтиБактерикал не само убиват бактериите, но и предотвратяват бъдещото им развитие върху повърхностите. Те са най-доброто решение за трайна защита от бактерии, гъбички и плесени, при това в две лесни стъпки! Първа стъпка – Обработване на стените с AntiBacterical Spray (Антибактерикал Спрей) - хигиенизиращ спрей за стени и тавани с антибактериално и антимухълно действие.

Виж още

Саниране и защита на облицовки и настилки от камък

Камъкът е един от най-използваните материали в строителството от векове. Независимо дали говорим за столетна или за най-модернa сграда, дали става въпрос за каменна облицовка на камина или на фасада, той неизменно присъства. Естествените камъни са ефектни и харесвани, но са силно попивни. Попивайки вода и влага те се замърсяват, променят цвета си, по тях се образуват мухъл, лишеи и микроводорасли и постепенно се рушат. За да запазим или възстановим красотата им, те трябва да бъдат подходящо почистени и обработени. С продуктите на италианската фирма Атри дълги години ще се радвате на красотата

Виж още

Термо декоративни бои и мазилки ДИВА - СПА център от класа! Част 1

Дизайн и технологии се срещат, за да дадат на света на интериорния дизайн решение, което обединява естетика и функция в едно. Линията DIVA са продукти от ново поколение, съчетаващи в себе си както класически, така и ултра модерни декоративни бои и мазилки, които в същото време имат висока влагоустойчивост и сертифицирана термоизолираща функция, която осезаемо подобрява комфорта в помещенията. Термо декоративната боя Sofia (Софиа)В е най-авангардния продукт в своя сектор. СъчетавайкиВ  естетика и технология, при пълно зачитане на традициите,В В СофиаВ придава на интериора стил и класа,

Виж още

Термо декоративни бои и мазилки ДИВА - СПА център от класа! Част 2

Дизайн и технологии се срещат, за да дадат на света на интериорния дизайн решение, което обединява естетика и функция в едно. Линията DIVA True Cementв„ў са продукти от ново поколение, съчетаващи в себе си както класически, така и ултра модерни декоративни бои и мазилки, които в същото време имат сертифицирана термоизолираща функция и са изключително подходящи за влажни помещения – бани, басейни, СПА центрове. Nicolе (Никол)В е декоративна мазилка от ново поколение, съчетаваща в себе си естетиката на класическите декоративни мазилка и функции, които те не притежават, а именно - доказан

Виж още

Грундове и бои за селскостопански машини, тежкотоварни автомобили и автобуси

В края на есента приключва земеделската година, строителството на открито спира, а активният туристически сезон е свършил. Време е да се обърне внимание на ремонта и поддръжката на селскостопанската техника, тежкотоварните автомобили, строителните машини и автобуси. Те трябва да бъдат подготвени за новия сезон и няма по-подходящ момент от късната есен и зимата, когато почти или изобщо не се използват. Един от основните проблеми, с който собствениците се сблъскват е ръждата. В борбата с нея на помощ идва преобразувателят на ръжда на италианската фирма Атри. Kemrust (Кемръст) превръща по

Виж още

Открийте ни в Google+