Кожа за всичко и навсякъде от

Кожа за всичко и навсякъде
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

Мебелното производство е един от икономическите браншове в България, който се развива успешно през последните години. Благодарение на качественото и достъпно българско производство все повече семейства могат да си позволят обновяване на мебелите, а конкретните оферти се надпреварват за вниманието на клиентите. Успехът на този сектор се дължи и на фирми като КСК ЕООД - вносител на изкуствени кожи, лепила и помощни материали с основен акцент мебелната промишленост. 
Фирмата е създадена през 1999 г. с предмет на дейност – внос и търговия на изкуствени кожи за мека мебел. През изминалите години екипът на компанията се убеди, че за да се утвърди на пазара, трябва да предлага само най-доброто. Затова КСК ЕООД търгува основно със стоки на водещи в бранша чуждестранни производители, чиито продукти са известни на международния пазар и се отличават със своето качество и разнообразие. 
Предлаганите продукти са различни видове изкуствени и екокожи, гладки, релефни, с косъм или с животински шарки, промазки, платове, хастари, ципови ленти, лепила и обков – всичко необходимо за производството на дрехи, чанти, обувки, мебели или автокупета. Цветовата гама е толкова разнообразна, че човек трябва да види предложенията, за да се убеди, че може да съществуват толкова различни нюанси на един и същи цвят.
Освен всички добре познати продукти, които могат да се изработят от кожа, този материал се прилага и в много други производства – например при изработка на различни рекламни материали, сувенири, албуми, папки, менюта, играчки, цвички за балет, портмонета, самари, артикули за магазини +18 и т.н. Изкуствените кожи масово се използват и за тапициране на мебели в хотели, заведения, спортни зали, детски градини, изработка на различни спортни и увеселителни съоръжения, на болнични носилки, на необходими за сценография и декори предмети. 
Едно от незаменимите предимства на изкуствената кожа е лесната поддръжка на чистотата, така важна и направо задължителна при масови обекти като детски градини, хотели и заведения за обществено хранене например. 
И ако вече знаете какво ще произвеждате или от какво имате нужда, ви остава само да изберете точния материал. 
Огромното разнообразие, което в КСК ЕООД предлагат, е не само само в цветовия диапазон на въображението, а и по видове кожа, в зависимост от основата на материала, неговата мекота или твърдост, еластичност или нееластичност – клиентът има огромен избор.
Така например внасяната от фирмата тъкан, промазана с PVC, е изключително подходяща за ученически раници или спортни сакове, тъй като е и водоустойчива. Цените, които фирмата предлага, също са на изключително конкурентно ниво, а за големи поръчки има и добри отстъпки. 
За да се убедите в многообразието от предложения, можете да разгледате мострите в някой от четирите офиса на КСК ЕООД в страната – в Хасково, София, Пловдив и Варна. Екипът на фирмата винаги се е стремял да предлага на клиентите си цялата гама продукти, които са необходими за съответното производство. Коректността, професионализмът, както и стремежът да се поддържа голямо разнообразие от стоки на склад, прави КСК надежден и стабилен партньор за всеки бизнес и особено за мебелния бранш. Фирмата осигурява кратки срокове и безплатна доставка на заявените артикули.

Статия в:

Дом / Обзавеждане
Сподели в:

Най-новите статии

Ученическата раница – необходимост за всеки ученик!

Учебници, тефтери, тетрадки, несесери, храна, вода... всеки ден вашето дете носи всичко това на гърба си. Неслучайно ученическата раница е първото нещо, което още по средата на годината вече има окаян вид и подлежи на спешна подмяна. Факторите за това не са свързани само с честата употреба и тежестта в нея. Най-сериозно „поражение” върху външния вид на ученическата раница оказва постоянното и подмятане по чинове, по пода, по земята навън, както и непрестанното съприкосновение и търкане с различни якета и цветни дрехи. Не можете да очаквате от детето да мисли за това постоянно. Затова

Виж още

Светещите маратонки – истински хит за малки и големи!

Няма да сбъркаме, ако кажем, че това лято беше искрящо – в пряк и преносен смисъл! Едно от най-забавните и щури забавления из нощните улици бяха множеството светещи крачета, които се разхождаха насам-натам и караха всеки, който ги види да се усмихне и да се обърне след тях. Светещите маратонки се превърнаха в истински хит този сезон. Защо ли? Ето защо. Светещите маратонки са модерни – те са актуален избор за всички. Носят ги малки и големи, момичета и момчета. Ако в началото се чудехме подозрително какво свети в тъмното, че дори се и движи, то сега вече знаем, че тази мода

Виж още

Дамски аромати с дъх на октомври

Парфюмът е като дрехата – говори за вас повече отколкото си мислите. Дава представа на околните кой стои срещу тях и разкрива индивидуалността ви. Неслучайно някои предпочитат леките и ненатрапчиви аромати, а други обичат да оставят ярка и отличителна следа след себе си. Но парфюмът не говори само за характера. Той може дори да издаде и възрастта на една жена... През различните периоди в живота, в тялото има различно съотношение на хормони, които също влияят на вкуса и привличането от даден аромат. Неслучайно парфюмът, който сте носили с години в даден момент може да се окаже твърде

Виж още

Удобният куфар - необходимост за всяко пътуване

Време е за поредното пътуване. Списъкът с багажа вече е готов, но липсва най-важната подробност – най-важният ни спътник, на когото ще разчитаме. Трябва ни куфар, който хем да побере всичко, което носим, хем да е лесен за пренасяне. Оказва се обаче, че изискванията на които той трябва да отговаря са повече от предвиденото, защото ситуациите, в които ползваме куфар са различни. Когато пътуваме със семейството ни трябва голямВ  куфар, защото винаги се налага да добавим нещо непредвидено в последния момент. Именно тогава се оказва, че няма място и се налага багажът да се разпределя по

Виж още

Дамски спортен екип за всяка ситуация и настроение

Прекарваме работната седмица в офиса, стегнати от официални дрехи или дънки. Неслучайно когато свършим работа или наближат почивните дни ни се иска да облечем дамски спортен екип - нещо удобно, с което тялото ни да се чувства свободно при движение, но в същото време да сме модерни и да имаме индивидуален стил. Дамски спортен екип за активно прекарване на свободното време. Независимо дали ще ходим на фитнес, аеробика, тае бо, пилатес или ще тичаме, задължително трябва да сме подходящо облечени. И навън, и в залата ни е необходим спортен екип, избран специално за случая. Този тип облекло ни

Виж още

Открийте ни в Google+