Качествени аутлет стоки за дома и мебели от Англия. от

Качествени аутлет стоки за дома и мебели от Англия.
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

  Колко пъти сте губили ценно време в обиколки по магазините, за да намерите най-доброто на най-ниски цени? Не ви ли се иска да сложите край на мъчението, на което безкрайните тълпи и претъпканите магазини ви подлагат?

Колко места трябва да обиколите, за да намерите разнообразни стоки за дома – например красив сервиз в неподправен английски стил, или елегантна маса за хола? Ами лампа или шезлонг за градината? Подходяща палатка за туристите или фитнес уред за любителите на спортуването? Ще ви отнеме наистина доста време.

Освен ако...не отидете при „Косев и Ко”. Там ще намерите всичко изброено дотук, а и много повече, при това само от едно място.

Фирмата е вносител и предлага на едро и дребно високо качествени аутлет стоки за дома, градината и за свободното време. Те пристигат директно от магазините от Великобритания и са произведени специално за този пазар. Това, както разбирате, означава по-високо качество, като се има предвид, че и изискванията на английския пазар са по-високи. В същото време, тъй като се единични бройки, цените им са значително занижени и отговарят напълно на нашата покупателна способност.

Има само една подробност – когато харесате нещо тук, трябва да побързате, защото бройките са единични.

Сред стоките, които „Косев и Ко” предлага, има много продукти за градината. Можете да направите вашата градина по-уютна за цялото семейство с удобна и красива шатра. А какво е една градина, ако в нея няма удобна маса с чадър и столове, където да се радвате на свежест и хлад в летните месеци и да сервирате там неделния обяд или следобедното кафе? Ето как, заедно с шатрата, ще оформите райско кътче и за прекрасните летни вечери.

За къмпингарите сигурно ще бъде интересно да научат, че отскоро „Косев и Ко” са вносители на КАМРА – английска марка за къмпинг стоки от високо качество. Асортиментът на фирмата в това отношение постепенно ще се разширява, но и това, което предлага в момент не е малко – палатки, кухня за къмпинг, легла, столове и др.

Фирмата е вносител и на платове щок от Англия. Тук можете да намерите завеси и пердета, платове за спално бельо от памук и с уникален дизайн.

Не на последно място фирмата е помислила и за нуждите на бизнеса. Какво е бизнесът без реклама? За целта тук ще откриете рекламни табла, които могат да се използват за различни търговски обекти. Независимо дали имате малко кафене, голям ресторант, луксозно казино или магазин, с това рекламно табло ще бъдете по-видими.

Фирма „Косев и Ко” има специални предложения и за търговците на едро. За тях са предназначени палетите с разнообразни стоки като електроуреди, мебели flatpack, продукти за къмпинга, градината и свободното време. Чрез своите продажби на едро фирмата предоставя възможности и на другите за един добър бизнес. 

Статия в:

Дом / Обзавеждане
Сподели в:

Най-новите статии

Дамски аромати с дъх на октомври

Парфюмът е като дрехата – говори за вас повече отколкото си мислите. Дава представа на околните кой стои срещу тях и разкрива индивидуалността ви. Неслучайно някои предпочитат леките и ненатрапчиви аромати, а други обичат да оставят ярка и отличителна следа след себе си. Но парфюмът не говори само за характера. Той може дори да издаде и възрастта на една жена... През различните периоди в живота, в тялото има различно съотношение на хормони, които също влияят на вкуса и привличането от даден аромат. Неслучайно парфюмът, който сте носили с години в даден момент може да се окаже твърде

Виж още

Ученическата раница – необходимост за всеки ученик!

Учебници, тефтери, тетрадки, несесери, храна, вода... всеки ден вашето дете носи всичко това на гърба си. Неслучайно ученическата раница е първото нещо, което още по средата на годината вече има окаян вид и подлежи на спешна подмяна. Факторите за това не са свързани само с честата употреба и тежестта в нея. Най-сериозно „поражение” върху външния вид на ученическата раница оказва постоянното и подмятане по чинове, по пода, по земята навън, както и непрестанното съприкосновение и търкане с различни якета и цветни дрехи. Не можете да очаквате от детето да мисли за това постоянно. Затова

Виж още

Светещите маратонки – истински хит за малки и големи!

Няма да сбъркаме, ако кажем, че това лято беше искрящо – в пряк и преносен смисъл! Едно от най-забавните и щури забавления из нощните улици бяха множеството светещи крачета, които се разхождаха насам-натам и караха всеки, който ги види да се усмихне и да се обърне след тях. Светещите маратонки се превърнаха в истински хит този сезон. Защо ли? Ето защо. Светещите маратонки са модерни – те са актуален избор за всички. Носят ги малки и големи, момичета и момчета. Ако в началото се чудехме подозрително какво свети в тъмното, че дори се и движи, то сега вече знаем, че тази мода

Виж още

Удобният куфар - необходимост за всяко пътуване

Време е за поредното пътуване. Списъкът с багажа вече е готов, но липсва най-важната подробност – най-важният ни спътник, на когото ще разчитаме. Трябва ни куфар, който хем да побере всичко, което носим, хем да е лесен за пренасяне. Оказва се обаче, че изискванията на които той трябва да отговаря са повече от предвиденото, защото ситуациите, в които ползваме куфар са различни. Когато пътуваме със семейството ни трябва голямВ  куфар, защото винаги се налага да добавим нещо непредвидено в последния момент. Именно тогава се оказва, че няма място и се налага багажът да се разпределя по

Виж още

Дамски спортен екип за всяка ситуация и настроение

Прекарваме работната седмица в офиса, стегнати от официални дрехи или дънки. Неслучайно когато свършим работа или наближат почивните дни ни се иска да облечем дамски спортен екип - нещо удобно, с което тялото ни да се чувства свободно при движение, но в същото време да сме модерни и да имаме индивидуален стил. Дамски спортен екип за активно прекарване на свободното време. Независимо дали ще ходим на фитнес, аеробика, тае бо, пилатес или ще тичаме, задължително трябва да сме подходящо облечени. И навън, и в залата ни е необходим спортен екип, избран специално за случая. Този тип облекло ни

Виж още

Открийте ни в Google+