Една история за малките производители в България Спално бельо Мирела от

Една история за малките производители в България Спално бельо Мирела
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

Всеки един човек има своята приказна, вълшебна история, която пише сам, като непрекъснато я досъчинява и пренаписва. Приказките, филмите и хубавите книги ни карат да се вгледаме дълбоко в себе си, да потърсим нови хоризонти, мечти, стремежи и възможности.

Точно за тези възможности ще говорим сега. Как красивите и вълнуващи неща са около нас, някои от тях са под носа ни, а ние дори не знаем. Време е да спрем да изпускаме възможности, които носят „душевен гъдел” и ни карат да сме щастливи.

Ето, откога например не сте си купували нови завивки за спалнята? Не сте намерили подходящи ли? Ами... не сте попаднали на правилното място!

Вярвате или не – малките производители полагат по-голяма грижа за клиентите си. Стараят се да бъдат иновативни, следват тенденциите в бранша, използват не по-малко качествени материали за своите продукти. А цените – тях въобще няма да ги коментираме, знаете, че е по-изгодно.

Една семейна фирма открихме в Ихтиман. В продуктовия им каталог присъства всичко необходимо – олекотени завивки, възглавници, комплекти чаршафи, покривки за маса, калъфи за матраци от трико, калъфи за матраци от стреч хавлия и какво ли още не. Човек да се замисли как успяват да поддържат всичките тези артикули и цветова гама на склад.

Виждали ли сте техни продукти? Чували ли сте за тях? Знаете ли къде да ги намерите за да разгледате асортимента им?

Вижте това: 

Няма как да не им се доверим, след като те сами пишат историята си от 1991 година. Редица хотели, зимни и летни курорти, къщи за гости, механи и луксозни ресторанти ги предпочитат и си сътрудничат с тях. Качествените материали, с които работят са оценени от топ мениджмънта на гореизброения бизнес сектор.

Няма начин да не сте разглеждали красиви списания за интериорен дизайн и обзавеждане, от които все още пазите спомена за прекрасната покривка в трапезарията. Тук ще ви ушият това, което искате. Да, точно така – работят и по индивидуални проекти. Представете си как детето ви ляга в леглото, а навсякъде около него са героите от любимото му филмче, които то така обича. Игрите ще продължат и насън, няма да има нужда от дълго обеждаване, че вече трябва да си ляга. А за вашата спалня с удоволствие ще изработят по поръчка уникални възглавнички с инициалите ви или друг сантиментален за вас символ.

Кой световно известен производител ще се погрижи в такива детайли за вас? Малко са местата, където ще ви обърнат внимание и ще превърнат мечтите ви в реалност, а вашето жилище в уютен Дом.

Е, намерихте ги!

Статия в:

Дом / Обзавеждане
Сподели в:

Най-новите статии

Ученическата раница – необходимост за всеки ученик!

Учебници, тефтери, тетрадки, несесери, храна, вода... всеки ден вашето дете носи всичко това на гърба си. Неслучайно ученическата раница е първото нещо, което още по средата на годината вече има окаян вид и подлежи на спешна подмяна. Факторите за това не са свързани само с честата употреба и тежестта в нея. Най-сериозно „поражение” върху външния вид на ученическата раница оказва постоянното и подмятане по чинове, по пода, по земята навън, както и непрестанното съприкосновение и търкане с различни якета и цветни дрехи. Не можете да очаквате от детето да мисли за това постоянно. Затова

Виж още

Дамски аромати с дъх на октомври

Парфюмът е като дрехата – говори за вас повече отколкото си мислите. Дава представа на околните кой стои срещу тях и разкрива индивидуалността ви. Неслучайно някои предпочитат леките и ненатрапчиви аромати, а други обичат да оставят ярка и отличителна следа след себе си. Но парфюмът не говори само за характера. Той може дори да издаде и възрастта на една жена... През различните периоди в живота, в тялото има различно съотношение на хормони, които също влияят на вкуса и привличането от даден аромат. Неслучайно парфюмът, който сте носили с години в даден момент може да се окаже твърде

Виж още

Светещите маратонки – истински хит за малки и големи!

Няма да сбъркаме, ако кажем, че това лято беше искрящо – в пряк и преносен смисъл! Едно от най-забавните и щури забавления из нощните улици бяха множеството светещи крачета, които се разхождаха насам-натам и караха всеки, който ги види да се усмихне и да се обърне след тях. Светещите маратонки се превърнаха в истински хит този сезон. Защо ли? Ето защо. Светещите маратонки са модерни – те са актуален избор за всички. Носят ги малки и големи, момичета и момчета. Ако в началото се чудехме подозрително какво свети в тъмното, че дори се и движи, то сега вече знаем, че тази мода

Виж още

Дамски спортен екип за всяка ситуация и настроение

Прекарваме работната седмица в офиса, стегнати от официални дрехи или дънки. Неслучайно когато свършим работа или наближат почивните дни ни се иска да облечем дамски спортен екип - нещо удобно, с което тялото ни да се чувства свободно при движение, но в същото време да сме модерни и да имаме индивидуален стил. Дамски спортен екип за активно прекарване на свободното време. Независимо дали ще ходим на фитнес, аеробика, тае бо, пилатес или ще тичаме, задължително трябва да сме подходящо облечени. И навън, и в залата ни е необходим спортен екип, избран специално за случая. Този тип облекло ни

Виж още

Удобният куфар - необходимост за всяко пътуване

Време е за поредното пътуване. Списъкът с багажа вече е готов, но липсва най-важната подробност – най-важният ни спътник, на когото ще разчитаме. Трябва ни куфар, който хем да побере всичко, което носим, хем да е лесен за пренасяне. Оказва се обаче, че изискванията на които той трябва да отговаря са повече от предвиденото, защото ситуациите, в които ползваме куфар са различни. Когато пътуваме със семейството ни трябва голямВ  куфар, защото винаги се налага да добавим нещо непредвидено в последния момент. Именно тогава се оказва, че няма място и се налага багажът да се разпределя по

Виж още

Открийте ни в Google+