Дъб Сонома – новият модерен цвят при мебелите! от

Дъб Сонома – новият модерен цвят при мебелите!
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

  Когато дойде време за ремонт или обзавеждане на цялото жилище, най-важния въпрос пред новодомците е „Какви цветове да използваме?“. Цветовете са второто най-важно нещо, което влияе на настроенията ни, след времето навън разбира се, затова е важно да изберем подходящите такива. При цялостното обзавеждане е важно предварително да премислим всеки отделен детайл от интериора, защото често стигаме до задънена улица с проблема „А сега с какво да съчетая това?“. Ето защо е важно да изберем универсален основен цвят за обзавеждането.

Често въпросът опира и до прагматичност – цветовете на мебелите трябва да създават желаната атмосфера, но трябва и да издържат на изпитанията на времето. Светлите цветове създават отпускаща обстановка, но понякога трудно се комбинират с останалите елементи от обзавеждането и интериора. Тук се намесва най-актуалния, изискан и практичен за годината цвят – Дъб Сонома. В Европа той вече е доказан със своите качества и редица мебели в Дъб Сонома са получили отличия от мебелните салони в Кьолн и Милано. В мебелните къщи на Запад, всеки трети мебел е в този цвят. Но защо?

Този светъл дървесен цвят има уникални предимства, които го правят подходящ за всяка стая от дома и офиса ни.

На първо място, Дъб Сонома е цвят с уникален фладер – той съчетава различни тъмни нюанси, поради което може да се комбинира в най-различни цветови схеми. Мебелите в модерния Дъб Сонома, особено съчетан с бял фронт, стоят добре както на стени в светла боя или тапет дюс, така и на по-ексцентични и контрастни тонове и шарки. Цветът се пригажда към най-различни стилове на интериора, благодарение на специфичната си дървовидна структура.

Второ, Дъб Сонома е много прагматичен. Имали ли сте опит с тъмни или гланцирани мебели? Ако да, значи знаете как дори след цял ден чистене няколко искрящи прашинки върху телевизионния шкаф са способни да развалят чувството за чистота. Модерния цвят от Милано решава този проблем, защото неговия камуфлаж отлично се справя с този проблем. Допълнителна екстра, която предлага този светъл дървесен фладер на Дъб Сонома е неговата устойчивост на надраскване. Дори дълбоки драскотини от котешки нокти не личат върху мебелите в този цвят.

Трето важно допълнение, с напречните си бразди текстурата на новия модерен цвят създава чувството за релеф. Затова може да придава както изискан вид на по-класически стил мебели както на колекциите – Voltera, Senegal и Combinо, така шикозен и скъпарски облик на модерно обзавеждане в минималистичен стил, като Selene, Attention и Kaspian.

Ако вече сте се огледали в модерния и прагматичен цвят, е добре да знаете, че Мебели Арон предлага още по-голямо разнообразие от дневни, секции, антрета, кухни и трапезарии в Дъб Сонома.

С кагалота на Арон, ще дадете тон за нов облик на вашия дом.

Статия в:

Дом / Обзавеждане
Сподели в:

Най-новите статии

Саниране и защита на облицовки и настилки от камък

Камъкът е един от най-използваните материали в строителството от векове. Независимо дали говорим за столетна или за най-модернa сграда, дали става въпрос за каменна облицовка на камина или на фасада, той неизменно присъства. Естествените камъни са ефектни и харесвани, но са силно попивни. Попивайки вода и влага те се замърсяват, променят цвета си, по тях се образуват мухъл, лишеи и микроводорасли и постепенно се рушат. За да запазим или възстановим красотата им, те трябва да бъдат подходящо почистени и обработени. С продуктите на италианската фирма Атри дълги години ще се радвате на красотата

Виж още

АнтиБактерикал – хигиена и естетика в един продукт!

Санирай с нас и най-новите продукти на фирма ATRIA – AntiBacterical Spray и Antibacterical боя! Представяме на вашето внимание линия продукти от ново поколение, чиито фокус е антибактериалната защита. Продуктите АнтиБактерикал не само убиват бактериите, но и предотвратяват бъдещото им развитие върху повърхностите. Те са най-доброто решение за трайна защита от бактерии, гъбички и плесени, при това в две лесни стъпки! Първа стъпка – Обработване на стените с AntiBacterical Spray (Антибактерикал Спрей) - хигиенизиращ спрей за стени и тавани с антибактериално и антимухълно действие.

Виж още

Термо декоративни бои и мазилки ДИВА - СПА център от класа! Част 1

Дизайн и технологии се срещат, за да дадат на света на интериорния дизайн решение, което обединява естетика и функция в едно. Линията DIVA са продукти от ново поколение, съчетаващи в себе си както класически, така и ултра модерни декоративни бои и мазилки, които в същото време имат висока влагоустойчивост и сертифицирана термоизолираща функция, която осезаемо подобрява комфорта в помещенията. Термо декоративната боя Sofia (Софиа)В е най-авангардния продукт в своя сектор. СъчетавайкиВ  естетика и технология, при пълно зачитане на традициите,В В СофиаВ придава на интериора стил и класа,

Виж още

Грундове и бои за селскостопански машини, тежкотоварни автомобили и автобуси

В края на есента приключва земеделската година, строителството на открито спира, а активният туристически сезон е свършил. Време е да се обърне внимание на ремонта и поддръжката на селскостопанската техника, тежкотоварните автомобили, строителните машини и автобуси. Те трябва да бъдат подготвени за новия сезон и няма по-подходящ момент от късната есен и зимата, когато почти или изобщо не се използват. Един от основните проблеми, с който собствениците се сблъскват е ръждата. В борбата с нея на помощ идва преобразувателят на ръжда на италианската фирма Атри. Kemrust (Кемръст) превръща по

Виж още

Термо декоративни бои и мазилки ДИВА - СПА център от класа! Част 2

Дизайн и технологии се срещат, за да дадат на света на интериорния дизайн решение, което обединява естетика и функция в едно. Линията DIVA True Cementв„ў са продукти от ново поколение, съчетаващи в себе си както класически, така и ултра модерни декоративни бои и мазилки, които в същото време имат сертифицирана термоизолираща функция и са изключително подходящи за влажни помещения – бани, басейни, СПА центрове. Nicolе (Никол)В е декоративна мазилка от ново поколение, съчетаваща в себе си естетиката на класическите декоративни мазилка и функции, които те не притежават, а именно - доказан

Виж още

Открийте ни в Google+