Бойлерите Diplomat водят до пристрастяване от

Бойлерите Diplomat водят до пристрастяване
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

Да си купиш бойлер изобщо не е проста работа, особено ако не разбираш много-много от техника и също така ако изпитваш страх от този голям уред с ... гореща вода. За да избегнете този стрес, първо, имайте предвид, че съвременното производство на бойлери е на много по-високо ниво от едно време, така че няма защо да се страхувате от непременни аварии. Второ, българското производство на този вид електроуред също вече е на световно равнище и прилага най-новите технологии.

Бойлерите за кухня на Diplomat отдавна имат доверието на българските потребители. Те се отличават с високо качество на вложените материали, модерност на техническите решения, надеждност и дълъг експлоатационен живот.  Моделите, които се предлагат, са с различен обем  на емайлираните водосъдържатели. Най-малкият е 5 л, най-големият – 30. Предвидени са варианти за монтаж над и под мивката.  Изолирани са с безфреонов полиуретан.

Diplomat Intense DFF-FAM 8.8S работи под налягане и осигурява автоматично потичане на топла вода със 7 нива на работа. Това гарантира добра икономия на ток. Може да бъде със скрит монтаж. Може да захранва повече от една точка, което го прави подходящ за кухня и за баня.

За банята Diplomat предлага богат избор бойлери. Има модели за вертикално и хоризонтално монтиране и различни обеми – така че да можете да подберете най-точно пасващия на потребностите Ви.

Diplomat Excellence е интелигентно технологично изделие. С дистанционно управление, Bio Glasslined  емайлиран водосъдържател, Blue Forever нагревател защитен  от натрупване на варовик и многофункционално електронно управление: може да поддържа постоянно 40° С на водата, стига само да изберете функция ”Комфорт”, функция „Антизамръзване“, самодиагностика възможност за запаметяване на дата, час за включване и изключване на уреда и други екстри.

Diplomat Innovation е уникален бойлер с 20 литров обем и бързо загряване на водата след използване на този обем в проточен режим на работа. Разполага с 6 режима на работа и три избора на температура. Той подгрява водата бързо, като пести електричество. Има възможност за полускрит монтаж.

Стремежът на фирмата да предлага най-добрите продукти и разнообразие от модели е предимството на  бойлерите Diplomat – Diplomat Inox с неръждаем водонагревател, Diplomat  Praktik с течно емайлово покритие, трикомпонентен анод и дебелина на изолацията от 35 мм, което го прави гарантирано енергоспестяващ. 

Ако искате да имате бойлер, който да топли вода и през електрическата  мрежа, и през домашната Ви отоплителна система, то Ви е нужен Diplomat с топлообменник / серпентина/.

Изпитате ли веднъж простотата и комфорта, осигурявани от бойлерите Diplomat, едва ли ще поискате да изпробвате друг!

Статия в:

Дом / Обзавеждане
Сподели в:

Най-новите статии

Дамски аромати с дъх на октомври

Парфюмът е като дрехата – говори за вас повече отколкото си мислите. Дава представа на околните кой стои срещу тях и разкрива индивидуалността ви. Неслучайно някои предпочитат леките и ненатрапчиви аромати, а други обичат да оставят ярка и отличителна следа след себе си. Но парфюмът не говори само за характера. Той може дори да издаде и възрастта на една жена... През различните периоди в живота, в тялото има различно съотношение на хормони, които също влияят на вкуса и привличането от даден аромат. Неслучайно парфюмът, който сте носили с години в даден момент може да се окаже твърде

Виж още

Удобният куфар - необходимост за всяко пътуване

Време е за поредното пътуване. Списъкът с багажа вече е готов, но липсва най-важната подробност – най-важният ни спътник, на когото ще разчитаме. Трябва ни куфар, който хем да побере всичко, което носим, хем да е лесен за пренасяне. Оказва се обаче, че изискванията на които той трябва да отговаря са повече от предвиденото, защото ситуациите, в които ползваме куфар са различни. Когато пътуваме със семейството ни трябва голямВ  куфар, защото винаги се налага да добавим нещо непредвидено в последния момент. Именно тогава се оказва, че няма място и се налага багажът да се разпределя по

Виж още

Дамски спортен екип за всяка ситуация и настроение

Прекарваме работната седмица в офиса, стегнати от официални дрехи или дънки. Неслучайно когато свършим работа или наближат почивните дни ни се иска да облечем дамски спортен екип - нещо удобно, с което тялото ни да се чувства свободно при движение, но в същото време да сме модерни и да имаме индивидуален стил. Дамски спортен екип за активно прекарване на свободното време. Независимо дали ще ходим на фитнес, аеробика, тае бо, пилатес или ще тичаме, задължително трябва да сме подходящо облечени. И навън, и в залата ни е необходим спортен екип, избран специално за случая. Този тип облекло ни

Виж още

Светещите маратонки – истински хит за малки и големи!

Няма да сбъркаме, ако кажем, че това лято беше искрящо – в пряк и преносен смисъл! Едно от най-забавните и щури забавления из нощните улици бяха множеството светещи крачета, които се разхождаха насам-натам и караха всеки, който ги види да се усмихне и да се обърне след тях. Светещите маратонки се превърнаха в истински хит този сезон. Защо ли? Ето защо. Светещите маратонки са модерни – те са актуален избор за всички. Носят ги малки и големи, момичета и момчета. Ако в началото се чудехме подозрително какво свети в тъмното, че дори се и движи, то сега вече знаем, че тази мода

Виж още

Ученическата раница – необходимост за всеки ученик!

Учебници, тефтери, тетрадки, несесери, храна, вода... всеки ден вашето дете носи всичко това на гърба си. Неслучайно ученическата раница е първото нещо, което още по средата на годината вече има окаян вид и подлежи на спешна подмяна. Факторите за това не са свързани само с честата употреба и тежестта в нея. Най-сериозно „поражение” върху външния вид на ученическата раница оказва постоянното и подмятане по чинове, по пода, по земята навън, както и непрестанното съприкосновение и търкане с различни якета и цветни дрехи. Не можете да очаквате от детето да мисли за това постоянно. Затова

Виж още

Открийте ни в Google+