Xylem пусна в продажба Lowara ecocirc PREMIUM. Циркулатор за отопление с мулти-инфо дисплей от

Xylem пусна в продажба Lowara ecocirc PREMIUM. Циркулатор за отопление с мулти-инфо дисплей
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

Следвайки успеха на серията ECOCIRC, Xylem оповести новата серия високо ефективни циркулационни помпи с мулти-инфо дисплей, специално създадена за отоплителни системи в битови приложения. Серията Lowara Ecocirc PREMIUM може да намали разходите за електричество до 90% в сравнение с традиционните трискоростни помпи с фиксирани обороти, като се изплаща само за 2-3 години.

Помпите Еcocirc PREMIUM притежават множество опции за управление и мулти-инфо дисплей, показващ консумацията на ток, напор и дебит. Могат да се зададат три различни начина на работа – управление по постоянно налягане – подходящо за системи с подово отопление; управление по диференциално налягане (ΔPv) и управление с постоянна скорост.

Циркулаторът се доставя с универсален куплунг, така че помпата може лесно да се монтира към всяка отоплителна система. Настройката му е изключително лесна с един бутон и с режим на автоматично обезвъздушаване. Задържането на бутона за само пет секунди задейства обезвъздушaванетo на помпата, независимо от това какъв режим на работа е зададен. След приключване на обезвъздушаването помпата се връща автоматично към преди това зададения режим.

Киара Мусола, продуктов мениджър циркулатори в Xylem AWS EMEA коментира: “За много наши клиенти възможността за отчитане на консумирания ток, дебит, напор са важно изискване. Освен това, Еcocirc PREMIUM дава на потребителя същото ниво на надеждност както оригиналния модел Еcocirc BASIC, но с добавен дисплей и възможности за управление.”

Както и при предшестващия модел, Lowara ecocirc PREMIUM отново използва водещата технология на електронно управляем сферичен двигател, който има само един движещ се компонент – работното колело с ротора. . Това означава, че помпата може да работи с максимални параметри дори след дълъг период на престой.

Циркулаторът се отличава и с уникалната ‘анти-блокираща технология’ на Xylem, която напълно отделя основния изпомпван поток от частите на перманентния магнит. Това означава, че помпата никога няма да се блокира от магнетит или утайки.

Циркулаторът Lowara ecocirc PREMIUM напълно съответства на критериите съгласно Европейската Директива за промените от 2015г. .

За Xylem

 Xylem (XYL) е водещ доставчик на водни технологии, давайки възможност на клиентите си да транспортират, третират, тестват и използват ефективно водата за комунални нужди, битово приложение, сградно строителство, промишлеността и селското стопанствоКомпанията работи активно в повече от 150 страни в света чрез множество водещи продуктови марки. Служителите на компанията притежават широкоспектърна експертност и са силно фокусирани върху намиране на индивидуални решения на световните проблеми, свързани с чисти и отпадни води. Централният офис на компанията се намира в Уайт Плейнс, Н.Йорк, а годишният й оборот за 2012г. възлиза на $3.8 мрдОколо 12,900 служители в света работят за компанията.  

Името Xylem произлиза от старогръцки език и означава тъкантта, през която минава водата в растенията, акцентирайки върху инженерната ефективност на нашия бизнес, фокусиран във водния секторкато го свързваме с най-добрия воден транспорт, така както се случва в природата. За повече информация посетете нашия сайт на www.xyleminc.com.

 

АКВАСТАРТ

Бул.Братя Бъкстон 40

Тел/факс 02 8552106 тел 02 9312176

www.aquastart.net


 

Сподели в:

Най-новите статии

Термо декоративни бои и мазилки ДИВА - СПА център от класа! Част 2

Дизайн и технологии се срещат, за да дадат на света на интериорния дизайн решение, което обединява естетика и функция в едно. Линията DIVA True Cementв„ў са продукти от ново поколение, съчетаващи в себе си както класически, така и ултра модерни декоративни бои и мазилки, които в същото време имат сертифицирана термоизолираща функция и са изключително подходящи за влажни помещения – бани, басейни, СПА центрове. Nicolе (Никол)В е декоративна мазилка от ново поколение, съчетаваща в себе си естетиката на класическите декоративни мазилка и функции, които те не притежават, а именно - доказан

Виж още

АнтиБактерикал – хигиена и естетика в един продукт!

Санирай с нас и най-новите продукти на фирма ATRIA – AntiBacterical Spray и Antibacterical боя! Представяме на вашето внимание линия продукти от ново поколение, чиито фокус е антибактериалната защита. Продуктите АнтиБактерикал не само убиват бактериите, но и предотвратяват бъдещото им развитие върху повърхностите. Те са най-доброто решение за трайна защита от бактерии, гъбички и плесени, при това в две лесни стъпки! Първа стъпка – Обработване на стените с AntiBacterical Spray (Антибактерикал Спрей) - хигиенизиращ спрей за стени и тавани с антибактериално и антимухълно действие.

Виж още

Термо декоративни бои и мазилки ДИВА - СПА център от класа! Част 1

Дизайн и технологии се срещат, за да дадат на света на интериорния дизайн решение, което обединява естетика и функция в едно. Линията DIVA са продукти от ново поколение, съчетаващи в себе си както класически, така и ултра модерни декоративни бои и мазилки, които в същото време имат висока влагоустойчивост и сертифицирана термоизолираща функция, която осезаемо подобрява комфорта в помещенията. Термо декоративната боя Sofia (Софиа)В е най-авангардния продукт в своя сектор. СъчетавайкиВ  естетика и технология, при пълно зачитане на традициите,В В СофиаВ придава на интериора стил и класа,

Виж още

Грундове и бои за селскостопански машини, тежкотоварни автомобили и автобуси

В края на есента приключва земеделската година, строителството на открито спира, а активният туристически сезон е свършил. Време е да се обърне внимание на ремонта и поддръжката на селскостопанската техника, тежкотоварните автомобили, строителните машини и автобуси. Те трябва да бъдат подготвени за новия сезон и няма по-подходящ момент от късната есен и зимата, когато почти или изобщо не се използват. Един от основните проблеми, с който собствениците се сблъскват е ръждата. В борбата с нея на помощ идва преобразувателят на ръжда на италианската фирма Атри. Kemrust (Кемръст) превръща по

Виж още

Саниране и защита на облицовки и настилки от камък

Камъкът е един от най-използваните материали в строителството от векове. Независимо дали говорим за столетна или за най-модернa сграда, дали става въпрос за каменна облицовка на камина или на фасада, той неизменно присъства. Естествените камъни са ефектни и харесвани, но са силно попивни. Попивайки вода и влага те се замърсяват, променят цвета си, по тях се образуват мухъл, лишеи и микроводорасли и постепенно се рушат. За да запазим или възстановим красотата им, те трябва да бъдат подходящо почистени и обработени. С продуктите на италианската фирма Атри дълги години ще се радвате на красотата

Виж още

Открийте ни в Google+