PVC дограма – именно тази, която търсиш! от

PVC дограма – именно тази, която търсиш!
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

Купуваш нов апартамент, местиш се или просто е дошло време за ремонт. Каквато и да е причината, факт е, че ти трябва нова PVC дограма. Първосигнално отваряш компютъра и прекарваш няколко часа в търсене на изгодна оферта. Защо няколко часа ли? Защото когато напишеш в търсачката „PVC дограма” се отварят стотици страници, в които вероятността да се изгубиш е голяма. А възможността да намериш това, което търсиш – минимална.

PVC дограма, но каква? Именно отговорът на този въпрос губи от ценното ти време. В морето от информация си даваш сметка колко много различни видове PVC дограма има, както и  ценови разлики. Ако вземеш твърде евтина, се съмняваш в качеството. Ако е прекалено скъпа, надхвърляш предвидения бюджет. Дори когато се спреш на средния ценови клас, пак имаш съмнения колко камерна да бъде, какъв стъклопакет, какъв обков да има, какъв да е броят на крилата, какъв тип отваряне да има, какъв цвят и т.н.

За да си отговориш на всичките тези въпроси е хубаво да си наясно с няколко неща:

·         Многокамерната структура на PVC дограмата е тази, на която се дължат топлоизолационните и свойства, тъй като въздухът в нея е изолатор.

·         Правопропорционално на увеличаването на камерите се повишават и топлоизолационните свойства на PVC дограмата. Тя може да бъде 3, 4, 5, 6 и дори 7-камерна.

·         PVC дограмата може да е в желан определен цвят, да е класическо бяло или да имитира дърво.

·         Свойствата на стъклопакета за PVC дограма зависят от характеристиките на стъклото – вид и дебелина. Те могат да бъдат различни: прозрачно флоат стъкло, тонирано стъкло, ниско емисийно и енерджи стъкло. Благодарение на тези херметически затворени стъкла се постига добра топло- и  шумоизолация. Допълнително въздухът между тях може да бъде заменен с различен газ като криптон или аргон, който да повиши тези свойства.

·         При нужда от по-специфична PVC дограма, може да се поставя и бронирано, закалено, матирано или орнаментирано стъкло.

Вече имаш по-ясна представа какви са основните критерии, по които да търсиш PVC дограма. Филтрирането те води до по-конкретни резултати, но все още нямаш отговор на един от най-важните въпроси – на кои фирми можеш да се довериш, ако търсиш наистина качествена PVC дограма? Няма да се изненадаш, че и в тази сфера немската прецизност е от значение. Имената, на които можеш да се довериш са GEALAN, REHAU, KOMMERLING, SALAMANDER, VEKA, INOUTIC. Немският производител GEALAN дори предлага вече на пазара 7-камерна  PVC дограма, а има и още с какво да те изненада. Фирмата си партнира с Братя Градеви от 2001 година. Те имат дългогодишен опит и над 15 000 изпълнени поръчки.

Клиентите от години се доверяват на Братя Градеви заради предимствата, които получават:

  • Налични цветове: стандартно 6 цвята:златен дъб, тъмен дъб, орех, венге, махагон, сиво антрацит  и над 30 допълнителни дървесни цвята и възможност за различни цветове отвън и отвътре на прозореца.
  • Изключително надежден и сигурен срещу взлом обков с микровентилация. При нужда се предлага допълнитело подсилване, което ги прави сигурна преграда срещу проникване през прозорците и балконските врати.
  • Остъкляване чрез залепване на стъклопакета към крилото по системата  STV на Gealan с цел подобряване термоизолацията, въздухо- и водонепропускливостта на дограмата, повишаване здравината на прозорците и намаляване значително нуждата от поддръжка.
  • Възможност за монтаж на тройни, двукамерни стъклопакети с всички видове специални LOW-E стъкла.  K-GLAS, (КА –СТЪКЛО), 4 –СЕЗОННО СТЪКЛО. (SUNERGY), енерджи стъкла в нужната конфигурация според изложението,  ламинирани и закалени стъкла за по-голяма безопасност – предпоставка за постигане на най-високото възможно ниво на изолация.
  • Възможност за използване на специални клапи за микровентилация към дограмата, за да се опреснява въздуха в помещенията и за да не се образуват конденз и плесени (GEALN CLIMA CONTROL – GECCO 3 И GECCO4).
  • Монтаж на дограмата по  немският стандарт RAL с външни и вътрешни паро- и водонепропускливи ленти за повишавне на ефекта от санирането на сградите и недопускане на проникване на влага в стените покрай дограмата.
  • Монтаж извън рамката на зида с помощта на специални профили при ниско енергийни къщи.
  • Богата палитра от външни и вътрешни первази, външни и вътрешни щори, всички видове комарници.
  • Измазване около прозорците когато има нужда от такава услуга.
  • Безплатен демонтаж на старата дървена дограма.

Всички тези предимства са причината клиентите да се връщат отново и отново, защото доверието се гради на качество и добре свършена работа.

 

Сподели в:

Най-новите статии

Саниране и защита на облицовки и настилки от камък

Камъкът е един от най-използваните материали в строителството от векове. Независимо дали говорим за столетна или за най-модернa сграда, дали става въпрос за каменна облицовка на камина или на фасада, той неизменно присъства. Естествените камъни са ефектни и харесвани, но са силно попивни. Попивайки вода и влага те се замърсяват, променят цвета си, по тях се образуват мухъл, лишеи и микроводорасли и постепенно се рушат. За да запазим или възстановим красотата им, те трябва да бъдат подходящо почистени и обработени. С продуктите на италианската фирма Атри дълги години ще се радвате на красотата

Виж още

Грундове и бои за селскостопански машини, тежкотоварни автомобили и автобуси

В края на есента приключва земеделската година, строителството на открито спира, а активният туристически сезон е свършил. Време е да се обърне внимание на ремонта и поддръжката на селскостопанската техника, тежкотоварните автомобили, строителните машини и автобуси. Те трябва да бъдат подготвени за новия сезон и няма по-подходящ момент от късната есен и зимата, когато почти или изобщо не се използват. Един от основните проблеми, с който собствениците се сблъскват е ръждата. В борбата с нея на помощ идва преобразувателят на ръжда на италианската фирма Атри. Kemrust (Кемръст) превръща по

Виж още

АнтиБактерикал – хигиена и естетика в един продукт!

Санирай с нас и най-новите продукти на фирма ATRIA – AntiBacterical Spray и Antibacterical боя! Представяме на вашето внимание линия продукти от ново поколение, чиито фокус е антибактериалната защита. Продуктите АнтиБактерикал не само убиват бактериите, но и предотвратяват бъдещото им развитие върху повърхностите. Те са най-доброто решение за трайна защита от бактерии, гъбички и плесени, при това в две лесни стъпки! Първа стъпка – Обработване на стените с AntiBacterical Spray (Антибактерикал Спрей) - хигиенизиращ спрей за стени и тавани с антибактериално и антимухълно действие.

Виж още

Термо декоративни бои и мазилки ДИВА - СПА център от класа! Част 1

Дизайн и технологии се срещат, за да дадат на света на интериорния дизайн решение, което обединява естетика и функция в едно. Линията DIVA са продукти от ново поколение, съчетаващи в себе си както класически, така и ултра модерни декоративни бои и мазилки, които в същото време имат висока влагоустойчивост и сертифицирана термоизолираща функция, която осезаемо подобрява комфорта в помещенията. Термо декоративната боя Sofia (Софиа)В е най-авангардния продукт в своя сектор. СъчетавайкиВ  естетика и технология, при пълно зачитане на традициите,В В СофиаВ придава на интериора стил и класа,

Виж още

Термо декоративни бои и мазилки ДИВА - СПА център от класа! Част 2

Дизайн и технологии се срещат, за да дадат на света на интериорния дизайн решение, което обединява естетика и функция в едно. Линията DIVA True Cementв„ў са продукти от ново поколение, съчетаващи в себе си както класически, така и ултра модерни декоративни бои и мазилки, които в същото време имат сертифицирана термоизолираща функция и са изключително подходящи за влажни помещения – бани, басейни, СПА центрове. Nicolе (Никол)В е декоративна мазилка от ново поколение, съчетаваща в себе си естетиката на класическите декоративни мазилка и функции, които те не притежават, а именно - доказан

Виж още

Открийте ни в Google+