PVC дограма – именно тази, която търсиш! от

PVC дограма – именно тази, която търсиш!
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

Купуваш нов апартамент, местиш се или просто е дошло време за ремонт. Каквато и да е причината, факт е, че ти трябва нова PVC дограма. Първосигнално отваряш компютъра и прекарваш няколко часа в търсене на изгодна оферта. Защо няколко часа ли? Защото когато напишеш в търсачката „PVC дограма” се отварят стотици страници, в които вероятността да се изгубиш е голяма. А възможността да намериш това, което търсиш – минимална.

PVC дограма, но каква? Именно отговорът на този въпрос губи от ценното ти време. В морето от информация си даваш сметка колко много различни видове PVC дограма има, както и  ценови разлики. Ако вземеш твърде евтина, се съмняваш в качеството. Ако е прекалено скъпа, надхвърляш предвидения бюджет. Дори когато се спреш на средния ценови клас, пак имаш съмнения колко камерна да бъде, какъв стъклопакет, какъв обков да има, какъв да е броят на крилата, какъв тип отваряне да има, какъв цвят и т.н.

За да си отговориш на всичките тези въпроси е хубаво да си наясно с няколко неща:

·         Многокамерната структура на PVC дограмата е тази, на която се дължат топлоизолационните и свойства, тъй като въздухът в нея е изолатор.

·         Правопропорционално на увеличаването на камерите се повишават и топлоизолационните свойства на PVC дограмата. Тя може да бъде 3, 4, 5, 6 и дори 7-камерна.

·         PVC дограмата може да е в желан определен цвят, да е класическо бяло или да имитира дърво.

·         Свойствата на стъклопакета за PVC дограма зависят от характеристиките на стъклото – вид и дебелина. Те могат да бъдат различни: прозрачно флоат стъкло, тонирано стъкло, ниско емисийно и енерджи стъкло. Благодарение на тези херметически затворени стъкла се постига добра топло- и  шумоизолация. Допълнително въздухът между тях може да бъде заменен с различен газ като криптон или аргон, който да повиши тези свойства.

·         При нужда от по-специфична PVC дограма, може да се поставя и бронирано, закалено, матирано или орнаментирано стъкло.

Вече имаш по-ясна представа какви са основните критерии, по които да търсиш PVC дограма. Филтрирането те води до по-конкретни резултати, но все още нямаш отговор на един от най-важните въпроси – на кои фирми можеш да се довериш, ако търсиш наистина качествена PVC дограма? Няма да се изненадаш, че и в тази сфера немската прецизност е от значение. Имената, на които можеш да се довериш са GEALAN, REHAU, KOMMERLING, SALAMANDER, VEKA, INOUTIC. Немският производител GEALAN дори предлага вече на пазара 7-камерна  PVC дограма, а има и още с какво да те изненада. Фирмата си партнира с Братя Градеви от 2001 година. Те имат дългогодишен опит и над 15 000 изпълнени поръчки.

Клиентите от години се доверяват на Братя Градеви заради предимствата, които получават:

  • Налични цветове: стандартно 6 цвята:златен дъб, тъмен дъб, орех, венге, махагон, сиво антрацит  и над 30 допълнителни дървесни цвята и възможност за различни цветове отвън и отвътре на прозореца.
  • Изключително надежден и сигурен срещу взлом обков с микровентилация. При нужда се предлага допълнитело подсилване, което ги прави сигурна преграда срещу проникване през прозорците и балконските врати.
  • Остъкляване чрез залепване на стъклопакета към крилото по системата  STV на Gealan с цел подобряване термоизолацията, въздухо- и водонепропускливостта на дограмата, повишаване здравината на прозорците и намаляване значително нуждата от поддръжка.
  • Възможност за монтаж на тройни, двукамерни стъклопакети с всички видове специални LOW-E стъкла.  K-GLAS, (КА –СТЪКЛО), 4 –СЕЗОННО СТЪКЛО. (SUNERGY), енерджи стъкла в нужната конфигурация според изложението,  ламинирани и закалени стъкла за по-голяма безопасност – предпоставка за постигане на най-високото възможно ниво на изолация.
  • Възможност за използване на специални клапи за микровентилация към дограмата, за да се опреснява въздуха в помещенията и за да не се образуват конденз и плесени (GEALN CLIMA CONTROL – GECCO 3 И GECCO4).
  • Монтаж на дограмата по  немският стандарт RAL с външни и вътрешни паро- и водонепропускливи ленти за повишавне на ефекта от санирането на сградите и недопускане на проникване на влага в стените покрай дограмата.
  • Монтаж извън рамката на зида с помощта на специални профили при ниско енергийни къщи.
  • Богата палитра от външни и вътрешни первази, външни и вътрешни щори, всички видове комарници.
  • Измазване около прозорците когато има нужда от такава услуга.
  • Безплатен демонтаж на старата дървена дограма.

Всички тези предимства са причината клиентите да се връщат отново и отново, защото доверието се гради на качество и добре свършена работа.

 

Сподели в:

Най-новите статии

Дамски спортен екип за всяка ситуация и настроение

Прекарваме работната седмица в офиса, стегнати от официални дрехи или дънки. Неслучайно когато свършим работа или наближат почивните дни ни се иска да облечем дамски спортен екип - нещо удобно, с което тялото ни да се чувства свободно при движение, но в същото време да сме модерни и да имаме индивидуален стил. Дамски спортен екип за активно прекарване на свободното време. Независимо дали ще ходим на фитнес, аеробика, тае бо, пилатес или ще тичаме, задължително трябва да сме подходящо облечени. И навън, и в залата ни е необходим спортен екип, избран специално за случая. Този тип облекло ни

Виж още

Удобният куфар - необходимост за всяко пътуване

Време е за поредното пътуване. Списъкът с багажа вече е готов, но липсва най-важната подробност – най-важният ни спътник, на когото ще разчитаме. Трябва ни куфар, който хем да побере всичко, което носим, хем да е лесен за пренасяне. Оказва се обаче, че изискванията на които той трябва да отговаря са повече от предвиденото, защото ситуациите, в които ползваме куфар са различни. Когато пътуваме със семейството ни трябва голямВ  куфар, защото винаги се налага да добавим нещо непредвидено в последния момент. Именно тогава се оказва, че няма място и се налага багажът да се разпределя по

Виж още

Ученическата раница – необходимост за всеки ученик!

Учебници, тефтери, тетрадки, несесери, храна, вода... всеки ден вашето дете носи всичко това на гърба си. Неслучайно ученическата раница е първото нещо, което още по средата на годината вече има окаян вид и подлежи на спешна подмяна. Факторите за това не са свързани само с честата употреба и тежестта в нея. Най-сериозно „поражение” върху външния вид на ученическата раница оказва постоянното и подмятане по чинове, по пода, по земята навън, както и непрестанното съприкосновение и търкане с различни якета и цветни дрехи. Не можете да очаквате от детето да мисли за това постоянно. Затова

Виж още

Светещите маратонки – истински хит за малки и големи!

Няма да сбъркаме, ако кажем, че това лято беше искрящо – в пряк и преносен смисъл! Едно от най-забавните и щури забавления из нощните улици бяха множеството светещи крачета, които се разхождаха насам-натам и караха всеки, който ги види да се усмихне и да се обърне след тях. Светещите маратонки се превърнаха в истински хит този сезон. Защо ли? Ето защо. Светещите маратонки са модерни – те са актуален избор за всички. Носят ги малки и големи, момичета и момчета. Ако в началото се чудехме подозрително какво свети в тъмното, че дори се и движи, то сега вече знаем, че тази мода

Виж още

Дамски аромати с дъх на октомври

Парфюмът е като дрехата – говори за вас повече отколкото си мислите. Дава представа на околните кой стои срещу тях и разкрива индивидуалността ви. Неслучайно някои предпочитат леките и ненатрапчиви аромати, а други обичат да оставят ярка и отличителна следа след себе си. Но парфюмът не говори само за характера. Той може дори да издаде и възрастта на една жена... През различните периоди в живота, в тялото има различно съотношение на хормони, които също влияят на вкуса и привличането от даден аромат. Неслучайно парфюмът, който сте носили с години в даден момент може да се окаже твърде

Виж още

Открийте ни в Google+