Профилна система SYNEGO – инвестиция и топлина от

Профилна система SYNEGO – инвестиция и топлина
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

Поставянето на нова дограма отдавна вече е необходимост както при саниране на стари сгради, така и при ново строителство. В търсенето на най-добрите продукти на пазара, през годините много клиенти са доверили комфорта на жилището си на Чех Пласт ООД. Профилните системи на REHAU винаги са били синоним на качество. Доказателство за това е и най-новият член в семейството на REHAU – профилната система SYNEGO. Тя съчетава в себе си всички съществуващи досега предимства, но се отличава с шест още по-големи ползи за крайния клиент.

Спестява разходи. Това огромно преимущество може да бъде реалност при закупуване на дограма, изработена от профилната система SYNEGO, защото тя има 80 мм строителна ширина на касата и двукамерен стъклопакет с дебелина до 51 мм. Дограмата, изработена с профили  SYNEGO, се характеризира с до 50%  по-добра топлоизолация, в сравнение със стандартните петкамерни прозоречни системи с еднокамерен стъклопакет. Това се дължи на коефициента на топлопреминаване на тази профилна система, който е до 1.0W/(m2K) за SYNEGO с две уплътнения и до 0,94 W/(m2K) за SYNEGO с три уплътнения . Благодарение на високата термична ефективност разходите за отопление чувствително намаляват.

Оставя шума навън. Техническите параметри на профилната система SYNEGO говорят сами за себе си – коефициентът на шумоизолация е до Rw,p до 45 dB. Това е най-добрата звукоизолация, за която може да мечтае човек, който държи на спокойствието в дома си. Тя е до 22 пъти по-малка от обикновено и разликата е осезаема.

Запазва сигурността вътре. Това преимущество няма цена, то е безценно. Клиентите, които ползват профилната система SYNEGO осигуряват на дома си индивидуална защита от взлом, защото леснодостъпните прозорци са предпоставка за увеличаване броя на кражбите.

Поддържа чистота навсякъде. Това, от което клиентите са приятно изненадани е, че мръсотията трудно се задържа по прозорците и те остават гладки и чисти за дълго. Лесното почистване се гарантира от висококачествения финиш на тази профилна система – HDF (High Definition Finishing), чиято формула запечатва повърхността и създава блясък.

Богат избор на цветове. Възможността профилната система да бъде в пълен унисон с дизайна на дома се оценява високо. Неслучайно SYNEGO се предлага във всички цветове от каталога на REHAU, което разширява избора измежду 220 цвята. Сигурността на профилната система като цяло важи с пълна сила и за нейния цвят – и той е устойчив на атмосферни условия и запазва първоначалния си вид дори и след години.

Богат избор на форми. Профилната система SYNEGO дава сигурност, но и полет на въображението. Всеки клиент, строителна фирма, предприемач или инвеститор може да избира измежду различни форми. Правоъгълният прозорец си остава класика, но SYNEGO може да посрещне всяко едно архитектурно предизвикателство.

Изборът  на профилна система със сигурен и дълъг експлотационен живот топли отвън. Но когато е и на добра цена (на цената на петкамерната профилна система Brillant Design на REHAU), чувството на удовлетвореност топли и отвътре!

Сподели в:

Най-новите статии

Дамски спортен екип за всяка ситуация и настроение

Прекарваме работната седмица в офиса, стегнати от официални дрехи или дънки. Неслучайно когато свършим работа или наближат почивните дни ни се иска да облечем дамски спортен екип - нещо удобно, с което тялото ни да се чувства свободно при движение, но в същото време да сме модерни и да имаме индивидуален стил. Дамски спортен екип за активно прекарване на свободното време. Независимо дали ще ходим на фитнес, аеробика, тае бо, пилатес или ще тичаме, задължително трябва да сме подходящо облечени. И навън, и в залата ни е необходим спортен екип, избран специално за случая. Този тип облекло ни

Виж още

Ученическата раница – необходимост за всеки ученик!

Учебници, тефтери, тетрадки, несесери, храна, вода... всеки ден вашето дете носи всичко това на гърба си. Неслучайно ученическата раница е първото нещо, което още по средата на годината вече има окаян вид и подлежи на спешна подмяна. Факторите за това не са свързани само с честата употреба и тежестта в нея. Най-сериозно „поражение” върху външния вид на ученическата раница оказва постоянното и подмятане по чинове, по пода, по земята навън, както и непрестанното съприкосновение и търкане с различни якета и цветни дрехи. Не можете да очаквате от детето да мисли за това постоянно. Затова

Виж още

Удобният куфар - необходимост за всяко пътуване

Време е за поредното пътуване. Списъкът с багажа вече е готов, но липсва най-важната подробност – най-важният ни спътник, на когото ще разчитаме. Трябва ни куфар, който хем да побере всичко, което носим, хем да е лесен за пренасяне. Оказва се обаче, че изискванията на които той трябва да отговаря са повече от предвиденото, защото ситуациите, в които ползваме куфар са различни. Когато пътуваме със семейството ни трябва голямВ  куфар, защото винаги се налага да добавим нещо непредвидено в последния момент. Именно тогава се оказва, че няма място и се налага багажът да се разпределя по

Виж още

Светещите маратонки – истински хит за малки и големи!

Няма да сбъркаме, ако кажем, че това лято беше искрящо – в пряк и преносен смисъл! Едно от най-забавните и щури забавления из нощните улици бяха множеството светещи крачета, които се разхождаха насам-натам и караха всеки, който ги види да се усмихне и да се обърне след тях. Светещите маратонки се превърнаха в истински хит този сезон. Защо ли? Ето защо. Светещите маратонки са модерни – те са актуален избор за всички. Носят ги малки и големи, момичета и момчета. Ако в началото се чудехме подозрително какво свети в тъмното, че дори се и движи, то сега вече знаем, че тази мода

Виж още

Дамски аромати с дъх на октомври

Парфюмът е като дрехата – говори за вас повече отколкото си мислите. Дава представа на околните кой стои срещу тях и разкрива индивидуалността ви. Неслучайно някои предпочитат леките и ненатрапчиви аромати, а други обичат да оставят ярка и отличителна следа след себе си. Но парфюмът не говори само за характера. Той може дори да издаде и възрастта на една жена... През различните периоди в живота, в тялото има различно съотношение на хормони, които също влияят на вкуса и привличането от даден аромат. Неслучайно парфюмът, който сте носили с години в даден момент може да се окаже твърде

Виж още

Открийте ни в Google+