Иновационно отопление с инфрачервено фолио от

Иновационно отопление с инфрачервено фолио
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

  Ако сте почитатели на технологичните новости, отоплителното фолио “EXCEL” е точно за вас. С него си спестявате сложни и скъпи инсталации. Не минавате през дълги, трудоемки часове на монтаж. Не мислите за надеждността на кабели, мрежи и тръби. Само поставяте фолиото по указания начин. Свързвате с мрежата и монтирате термостата. Настройвате за работа според желанието си. Просто, лесно, чисто и икономично.

Фолиото е изградено от медни и сребърни полупроводници с чистота съответно 99.92% и 99.99%. Нагревателите са карбонови. Горният слой представлява хомогенна отоплителна повърхност и има свойството да не допуска прегряване на отделни участъци. Изолационният филм не позволява оттичане на електричеството във влажна среда. Като цяло системата е проектирана така, че да предотвратява електрическото претоварване и да гарантира пълна безопасност. Опростената структура го прави издръжливо на механичен натиск и повреди. И всичко това – само в дебелина до 0.3 мм.

Характеристиките му по отношение на качество, дълготрайност, надеждност, дизайн и цена го поставят далеч пред останалите видове отоплителни системи.

  • Цената му е с 60% по-ниска от тази на отоплителните системи с различни видове горива и с 30% по-ниска от цената на тези, които работят с електричество..

  • Инфрачервените вълни отдавна се използват в медицината. Те са изключително здравословни и полезни за организма.

  • Осигуряват невероятен комфорт – усещането е за топлещото греене на слънцето.

  • Няма движение на въздуха, характерно при всички останали отоплителни уреди. Това предотвратява изсушаването му, запрашеността и опасностите от алергии.

  • Няма отделяне на каквито и да е вредни частици.

  • Абсолютно безшумно.

  • Решава кардинално проблемите с мухъла и плесента в помещението, в което е монтирано.

Инфрачервеното отоплително фолио “EXCEL” се предлага в три основни модела, различаващи се по мощността и необходимото захранване :

  • Мощност - 200W, захранване - 220V

Използва се в жилищни и офис помещения.

  • Мощност - 400W, захранване - 220V

Основно предназначение - сауни, отоплителни пана, а също така и в помещения , в които няма достатъчно свободни площи за полагане на фолио с мощност 200W.

  • Мощност - 200W, захранване - 12V

Може да се използва за лодки, коли, каравани, палатки, колибки за кучета, и навсякъде, където искате да е топло, но няма мрежово захранване.

За повече подробности посетете интернет страницата на фирмата - www.multithermsystems.com

 

Сподели в:

Най-новите статии

Дамски аромати с дъх на октомври

Парфюмът е като дрехата – говори за вас повече отколкото си мислите. Дава представа на околните кой стои срещу тях и разкрива индивидуалността ви. Неслучайно някои предпочитат леките и ненатрапчиви аромати, а други обичат да оставят ярка и отличителна следа след себе си. Но парфюмът не говори само за характера. Той може дори да издаде и възрастта на една жена... През различните периоди в живота, в тялото има различно съотношение на хормони, които също влияят на вкуса и привличането от даден аромат. Неслучайно парфюмът, който сте носили с години в даден момент може да се окаже твърде

Виж още

Светещите маратонки – истински хит за малки и големи!

Няма да сбъркаме, ако кажем, че това лято беше искрящо – в пряк и преносен смисъл! Едно от най-забавните и щури забавления из нощните улици бяха множеството светещи крачета, които се разхождаха насам-натам и караха всеки, който ги види да се усмихне и да се обърне след тях. Светещите маратонки се превърнаха в истински хит този сезон. Защо ли? Ето защо. Светещите маратонки са модерни – те са актуален избор за всички. Носят ги малки и големи, момичета и момчета. Ако в началото се чудехме подозрително какво свети в тъмното, че дори се и движи, то сега вече знаем, че тази мода

Виж още

PVC дограма – именно тази, която търсиш!

Купуваш нов апартамент, местиш се или просто е дошло време за ремонт. Каквато и да е причината, факт е, че ти трябва новаВ PVCВ дограма. Първосигнално отваряш компютъра и прекарваш няколко часа в търсене на изгодна оферта. Защо няколко часа ли? Защото когато напишеш в търсачката „PVCВ дограма” се отварят стотици страници, в които вероятността да се изгубиш е голяма. А възможността да намериш това, което търсиш – минимална. PVCВ дограма, но каква?В Именно отговорът на този въпрос губи от ценното ти време. В морето от информация си даваш сметка колко много различни видовеВ PVCВ дограма

Виж още

Ученическата раница – необходимост за всеки ученик!

Учебници, тефтери, тетрадки, несесери, храна, вода... всеки ден вашето дете носи всичко това на гърба си. Неслучайно ученическата раница е първото нещо, което още по средата на годината вече има окаян вид и подлежи на спешна подмяна. Факторите за това не са свързани само с честата употреба и тежестта в нея. Най-сериозно „поражение” върху външния вид на ученическата раница оказва постоянното и подмятане по чинове, по пода, по земята навън, както и непрестанното съприкосновение и търкане с различни якета и цветни дрехи. Не можете да очаквате от детето да мисли за това постоянно. Затова

Виж още

Удобният куфар - необходимост за всяко пътуване

Време е за поредното пътуване. Списъкът с багажа вече е готов, но липсва най-важната подробност – най-важният ни спътник, на когото ще разчитаме. Трябва ни куфар, който хем да побере всичко, което носим, хем да е лесен за пренасяне. Оказва се обаче, че изискванията на които той трябва да отговаря са повече от предвиденото, защото ситуациите, в които ползваме куфар са различни. Когато пътуваме със семейството ни трябва голямВ  куфар, защото винаги се налага да добавим нещо непредвидено в последния момент. Именно тогава се оказва, че няма място и се налага багажът да се разпределя по

Виж още

Открийте ни в Google+