Изберете си личен очен лекар и личен доверен оптик от

Изберете си личен очен лекар и личен доверен оптик
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

Вие имате високи диоптри?

Вие имате астигматизъм?

Не се харесвате с очила? Предпочитате контактни лещи заради по-добрата визия и по-широкото зрително поле?

Ако имате поне един отговор „да” на някой от тези въпроси, следващият текст ще бъде интересен за Вас.

В Оптики ФОКС можете да получите компетентна и надеждна информация за най-подходящите за Вас стъкла. Двойно-асферичните стъкла на световния производител SEIKO имат уникален патентован дизайн. Новаторския подход към диоптричните лещи ще Ви осигури отлично зрение във всички посоки и широка панорамност на виждането, сравнима само с ползването на контактни лещи.

Отлична острота на виждане, която е незаменима при високи стойности на диоптера и астигматизма.

Липсва уголемяване/намаляване на очите Ви, така неприятно за ползвателите на очила с високи стойности на диоптрите.

До 50% по-тънки и по-леки стъкла от стандартните със същите диоптри.

Работите на компютър, но и шофирате? Имате нови очила, но след ½ час взиране в компютъра, чувствате дискомфорт и неудовлетворение?

Всички сме наясно с вредите и ползите от слънчевата светлина. Грижим се за защитата на откритите части на тялото си, своите, както и на най-малките членове на семейството ни. А кое е най-добро за очите ни?

Решения има. За всеки един случай. В Оптики ФОКС ще проучат и дефинират Вашите нужди и потребности, и ще Ви предложат повече от едно решение.

Избора и изработката на Вашите диоптрични очила е процес – започва се от правилно измерен зрителен статус, избор на подходяща рамка, която е съобразена освен с естетическите Ви изисквания и финансови възможности, така и с начина Ви на живот, работата Ви, хобитата Ви, има ли малчугани в обкръжението Ви и т.н. Следва най-важната част – избора на най-подходящите за Вашата зрителна острота и Вашите изисквания вид стъкла, покрития, оцветявания, дизайн и т.н.

Още една изключително важна част от цикъла е асемблирането на Вашите очила.

Точността и качеството на изработка са определящи за комфортното и безпроблемно ползване на Вашите нови очила и за здравето на Вашите очи. И прецизността на крайния контрол – спазени ли са медицинските и технически норми за изработка- без компромис в името на печалбата. Само задоволството и признанието на хилядите клиенти, които можем да погледнем чистосърдечно в очите и да им благодарим за доверието. Ако Вие ни препоръчате дори на един свой познат, ако имате усещане, че сте прогледнали, ако получавате комплимент за новата си визия – тогава нашия цикъл за изработка на Вашите очила е завършил успешно.

Какво мислим за новите предложения „очила за ½ час”? Докато пазарувате в МОЛ-а или докато изгледате едно кино?

В 21 век, в европейска столица, клиентите могат да се възползват от цялата производствена гама продукти на световните производители на стъкла. И то в изключително кратък срок – от 1 ден до 7-8 дни за най-специалните и специфични комбинации. Да се ограничи избора на клиентите само до лимитирани ниско бюджетни складови наличности, е лишаване от избор. Освен това всеки чифт очила, независимо от стойността си заслужава пълното време да бъде обмислен режима на изработка, да бъде избран машинния цикъл и след това да мине многоетапен контрол. Всичко това е невъзможно да се вмести в ½ час – или за сметка на компромис с някой от процесите.

Очилата са lifestyle продукти и можете да ги получите на разумна цена. Не е задължително най-скъпите очила, да са най-подходящите за Вас.

Ако си закупите очила като критерия е само ниска цена, може и да сте доволни, но може и да не сте. Поемате ли риска? Когато си избирате кола или лаптоп или телефон, само цената ли е критерий? При избор на очила, Вие получавате зрение!

Който е сядал на очилата си или дори просто едно винтче да е паднало, знае колко важно е бързо да му ги поправят. При това – в добър сервиз. Минималната гаранция на продукт, издаден от фирмата, е две години. Диоптричните стъкла SEIKO разполагат с 3-годишна фабрична гаранция. Това означава, че ако човек променя диоптрите си на 2-3 години, чифтът стъкла за целия период ще има производствена гаранция. Френските рамки и слънчеви очила MINIMA имат 10-годишна гаранция на всеки елемент. Увреден детайл се подменя възможно най-бързо – за няколко часа до броени дни.  

Статия в:

Бизнес / Търговия
Сподели в:

Най-новите статии

Кои са парфюмите, подходящи за зимния сезон?

Едно от златните правила в парфюмерията е, че всеки сезон изисква различен аромат. И не, това не е измислица, която се разпространява с цел да се продават нови и нови парфюми. Това е изискване на самата ни кожа. Тя е тази, която е в контакт с парфюмите, които трябва да се разгърнат на нейната основа и да бъдат в синхрон с нейния собствен аромат. През топлите месеци тя реагира по един начин, през зимните – по друг. Неслучайно понякога един и същ парфюм го усещаме различно върху себе си и дори има риск да спрем да го ползваме, ако ароматът му ни се вижда вече различен или не ни действа както

Виж още

Lanvin ARPEGE – аромат, пълен с майчина любов

Какъв е най-подходящият подарък, който една майка може да направи на своята дъщеря? Отговорът е – подарък с послание, а какво по-хубаво послание от майчината любов. Именно тя е причината да се роди един от най-известните дамски аромати – Lanvin Arpege. Коя е Ланвин? Жан Ланвин е родена през 1867 година в Париж в многодетно семейство с 11 деца. Когато е на 16 години започва да работи при модистка, а след две години успява да отвори сама свое ателие. Вдъхновена от шиенето, тя създава прекрасни детски и дамски дрехи. Тя е една от първите, които започват да създават нова линия за всеки

Виж още

Усещания, извън сферата на обичайното!

Едно име винаги издава душата... дори и когато става въпрос за парфюм. Защото „ALIEN” на Thierry Mugler дава сериозна заявка да ви пренесе извън пределите на земните познати аромати. Опаковката му е в причудлива форма, но истинската изненада се крие вътре. Изненада за сетивата! Ако се чудите на какво се дължи неговата заслужена популярност от 2005 година насам, то отговорът неизменно ще бъде – в съставките. Но кои са те? Амбра. Този кехлибарен аромат въздейства на женските хормони по специфичен и неописуем начин. Той е един от най-скъпите парфюмерийни компоненти заради

Виж още

Съблазън, събрана в четири класически аромата!

Всяко едно от петте ни сетива е в пряка връзка с инстинктите ни, но може би обонянието е това, което най-първично и непосредствено въздейства на определени части от мозъка, които са пряко свързани с привличането към противоположния пол. Както можем да бъдем отблъснати, така може да бъдем и неустоимо зашеметени от аромат, който кара желанията ни да бушуват неосъзнато и на подсъзнателно ниво.В  Естествено, индивидуалните вкусове и особености не могат да бъдат пренебрегнати, но въпреки това е доказано, че четири аромата, които се ползват в парфюмерията, имат сравнително еднакво въздействие

Виж още

Големите дамски класики сред парфюмите

Трябва да купите подарък? Спрели сте се на парфюм, но не знаете кой аромат би се харесал... В такива моменти може да се доверите на класиката. Неслучайно някои парфюми имат непреходен успех и остават любими на поколения жени. Те имат в себе си тази нотка изискана женственост, която ги прави толкова неустоими. J`ADORE на Christian Dior – този аромат е създаден през 1999 година от Calice Becker e Francois Demachy. Името на парфюма идва от една от любимите реплики на Кристиян Диор, която изразява най-чистата страст и емоция - “обожавам те”. Ароматът е нежна комбинация от цветя и плодови

Виж още

Открийте ни в Google+