Изберете си личен очен лекар и личен доверен оптик от

Изберете си личен очен лекар и личен доверен оптик
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

Вие имате високи диоптри?

Вие имате астигматизъм?

Не се харесвате с очила? Предпочитате контактни лещи заради по-добрата визия и по-широкото зрително поле?

Ако имате поне един отговор „да” на някой от тези въпроси, следващият текст ще бъде интересен за Вас.

В Оптики ФОКС можете да получите компетентна и надеждна информация за най-подходящите за Вас стъкла. Двойно-асферичните стъкла на световния производител SEIKO имат уникален патентован дизайн. Новаторския подход към диоптричните лещи ще Ви осигури отлично зрение във всички посоки и широка панорамност на виждането, сравнима само с ползването на контактни лещи.

Отлична острота на виждане, която е незаменима при високи стойности на диоптера и астигматизма.

Липсва уголемяване/намаляване на очите Ви, така неприятно за ползвателите на очила с високи стойности на диоптрите.

До 50% по-тънки и по-леки стъкла от стандартните със същите диоптри.

Работите на компютър, но и шофирате? Имате нови очила, но след ½ час взиране в компютъра, чувствате дискомфорт и неудовлетворение?

Всички сме наясно с вредите и ползите от слънчевата светлина. Грижим се за защитата на откритите части на тялото си, своите, както и на най-малките членове на семейството ни. А кое е най-добро за очите ни?

Решения има. За всеки един случай. В Оптики ФОКС ще проучат и дефинират Вашите нужди и потребности, и ще Ви предложат повече от едно решение.

Избора и изработката на Вашите диоптрични очила е процес – започва се от правилно измерен зрителен статус, избор на подходяща рамка, която е съобразена освен с естетическите Ви изисквания и финансови възможности, така и с начина Ви на живот, работата Ви, хобитата Ви, има ли малчугани в обкръжението Ви и т.н. Следва най-важната част – избора на най-подходящите за Вашата зрителна острота и Вашите изисквания вид стъкла, покрития, оцветявания, дизайн и т.н.

Още една изключително важна част от цикъла е асемблирането на Вашите очила.

Точността и качеството на изработка са определящи за комфортното и безпроблемно ползване на Вашите нови очила и за здравето на Вашите очи. И прецизността на крайния контрол – спазени ли са медицинските и технически норми за изработка- без компромис в името на печалбата. Само задоволството и признанието на хилядите клиенти, които можем да погледнем чистосърдечно в очите и да им благодарим за доверието. Ако Вие ни препоръчате дори на един свой познат, ако имате усещане, че сте прогледнали, ако получавате комплимент за новата си визия – тогава нашия цикъл за изработка на Вашите очила е завършил успешно.

Какво мислим за новите предложения „очила за ½ час”? Докато пазарувате в МОЛ-а или докато изгледате едно кино?

В 21 век, в европейска столица, клиентите могат да се възползват от цялата производствена гама продукти на световните производители на стъкла. И то в изключително кратък срок – от 1 ден до 7-8 дни за най-специалните и специфични комбинации. Да се ограничи избора на клиентите само до лимитирани ниско бюджетни складови наличности, е лишаване от избор. Освен това всеки чифт очила, независимо от стойността си заслужава пълното време да бъде обмислен режима на изработка, да бъде избран машинния цикъл и след това да мине многоетапен контрол. Всичко това е невъзможно да се вмести в ½ час – или за сметка на компромис с някой от процесите.

Очилата са lifestyle продукти и можете да ги получите на разумна цена. Не е задължително най-скъпите очила, да са най-подходящите за Вас.

Ако си закупите очила като критерия е само ниска цена, може и да сте доволни, но може и да не сте. Поемате ли риска? Когато си избирате кола или лаптоп или телефон, само цената ли е критерий? При избор на очила, Вие получавате зрение!

Който е сядал на очилата си или дори просто едно винтче да е паднало, знае колко важно е бързо да му ги поправят. При това – в добър сервиз. Минималната гаранция на продукт, издаден от фирмата, е две години. Диоптричните стъкла SEIKO разполагат с 3-годишна фабрична гаранция. Това означава, че ако човек променя диоптрите си на 2-3 години, чифтът стъкла за целия период ще има производствена гаранция. Френските рамки и слънчеви очила MINIMA имат 10-годишна гаранция на всеки елемент. Увреден детайл се подменя възможно най-бързо – за няколко часа до броени дни.  

Статия в:

Бизнес / Търговия
Сподели в:

Най-новите статии

Spaghetti Company – наслада от живота по италиански

Spaghetti Company – наслада от живота по италиански През последните няколко години в София се появиха четири истински оазиса за любителите на автентичната италианска кухня, спокойната обстановка и доброто обслужване. Ако не сте посещавали поне едно от заведенията на Spaghetti Company, вероятно кракът ви отдавна не е стъпвал в столицата. Първият ресторант от веригата се намира в ЦУМ, на първия етаж. Ценителите го откриха бързо и той се превърна в едно от най-предпочитаните места за бизнес срещи през деня и за романтични срещи и приятелски сбирки вечер. Изчистен интериор,

Виж още

Кажи ми за кого работиш, та да разбера какъв си

Една от големите ползи на присъединяването ни към Европейския съюз е фактът, че все повече и повече компании в най-различни сфери на производството и услугите съобразяват дейността си с европейските стандарти и се стремят към по-високо качество. Много проекти на Европейския съюз подпомагат този процес, така че редица фирми бяха подпомогнати да подобрят качеството на работата си чрез финансова помощ отвън. Част от повишаването на качеството във всяка дейност е подобряването на условията на труд. Световната практика показва, че това е гаранция за добър продукт и обратното – небрежността в

Виж още

Забравете изтощението и лошия сън, и бъдете щастливи!

В  В Не случайно някои от най-лошите шпионски практики включват подлагане на няколкодневно безсъние. След него човек е способен да признае всичко, да каже всичко и въобще да направи всякакви компромиси. Това, разбира се, е краен случай, но за съжаление безсънието мъчи все повече хора в стрес. Безсилието да се въртиш в леглото си до побъркване, да ти се спи, а да не можеш да се отпуснеш, е един от най-неприятните ефекти на стресовия начин на живот на съвременния човек. Някои препоръчват топъл душ, други – кратко и леко хапване по никое време, трети – прочитане на някоя и друга страница

Виж още

Зимната мъжка мода - назад към 40-те

Че не е зима като зима, вече всички разбрахме. Сякаш отива на мъжката мода за зима 2014 – нестандартна и неочаквана, но всъщност много приятна! Модният бранд за мъжка мода ROLLMANN поглежда назад към 40-теВ  на миналия век. Представете си актьорите, незабравими за много поколения, Кларк Гейбъл и Кари Грант например. Ако не можете да си ги представите, повикайте ги в Гугъл. С няколко думи това означава костюми с вталена кройка, едноредни сака с лястовичи ревери и скъсяващи се, тесни, спортни панталони. Да не забравяме и акцента – цветни шалове и жилетки. Връщането назад във времето

Виж още

Малкият бизнес не може да си позволи IT отдел

В В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В В  Случвало ли ви се е да работите върху нещо усърдно и в един момент компютърът ви да зацикли, да се рестартира без предупреждение или най-лошото - да не се тръгне отново? Естествено, такива ситуации стават често се и за да ги избегнем, трябва да се застраховаме. А застраховката в тази ситуация е абонамент за компютърна подръжка. Тя е неизменна част от нормалното функциониране на работните процеси и всеки бизнес има нужда от нея. Големите компании имат на разположение IT отдел, но за малкия и среден бизнес това е доста голям разход и

Виж още

Открийте ни в Google+