Изберете си личен очен лекар и личен доверен оптик от

Изберете си личен очен лекар и личен доверен оптик
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

Вие имате високи диоптри?

Вие имате астигматизъм?

Не се харесвате с очила? Предпочитате контактни лещи заради по-добрата визия и по-широкото зрително поле?

Ако имате поне един отговор „да” на някой от тези въпроси, следващият текст ще бъде интересен за Вас.

В Оптики ФОКС можете да получите компетентна и надеждна информация за най-подходящите за Вас стъкла. Двойно-асферичните стъкла на световния производител SEIKO имат уникален патентован дизайн. Новаторския подход към диоптричните лещи ще Ви осигури отлично зрение във всички посоки и широка панорамност на виждането, сравнима само с ползването на контактни лещи.

Отлична острота на виждане, която е незаменима при високи стойности на диоптера и астигматизма.

Липсва уголемяване/намаляване на очите Ви, така неприятно за ползвателите на очила с високи стойности на диоптрите.

До 50% по-тънки и по-леки стъкла от стандартните със същите диоптри.

Работите на компютър, но и шофирате? Имате нови очила, но след ½ час взиране в компютъра, чувствате дискомфорт и неудовлетворение?

Всички сме наясно с вредите и ползите от слънчевата светлина. Грижим се за защитата на откритите части на тялото си, своите, както и на най-малките членове на семейството ни. А кое е най-добро за очите ни?

Решения има. За всеки един случай. В Оптики ФОКС ще проучат и дефинират Вашите нужди и потребности, и ще Ви предложат повече от едно решение.

Избора и изработката на Вашите диоптрични очила е процес – започва се от правилно измерен зрителен статус, избор на подходяща рамка, която е съобразена освен с естетическите Ви изисквания и финансови възможности, така и с начина Ви на живот, работата Ви, хобитата Ви, има ли малчугани в обкръжението Ви и т.н. Следва най-важната част – избора на най-подходящите за Вашата зрителна острота и Вашите изисквания вид стъкла, покрития, оцветявания, дизайн и т.н.

Още една изключително важна част от цикъла е асемблирането на Вашите очила.

Точността и качеството на изработка са определящи за комфортното и безпроблемно ползване на Вашите нови очила и за здравето на Вашите очи. И прецизността на крайния контрол – спазени ли са медицинските и технически норми за изработка- без компромис в името на печалбата. Само задоволството и признанието на хилядите клиенти, които можем да погледнем чистосърдечно в очите и да им благодарим за доверието. Ако Вие ни препоръчате дори на един свой познат, ако имате усещане, че сте прогледнали, ако получавате комплимент за новата си визия – тогава нашия цикъл за изработка на Вашите очила е завършил успешно.

Какво мислим за новите предложения „очила за ½ час”? Докато пазарувате в МОЛ-а или докато изгледате едно кино?

В 21 век, в европейска столица, клиентите могат да се възползват от цялата производствена гама продукти на световните производители на стъкла. И то в изключително кратък срок – от 1 ден до 7-8 дни за най-специалните и специфични комбинации. Да се ограничи избора на клиентите само до лимитирани ниско бюджетни складови наличности, е лишаване от избор. Освен това всеки чифт очила, независимо от стойността си заслужава пълното време да бъде обмислен режима на изработка, да бъде избран машинния цикъл и след това да мине многоетапен контрол. Всичко това е невъзможно да се вмести в ½ час – или за сметка на компромис с някой от процесите.

Очилата са lifestyle продукти и можете да ги получите на разумна цена. Не е задължително най-скъпите очила, да са най-подходящите за Вас.

Ако си закупите очила като критерия е само ниска цена, може и да сте доволни, но може и да не сте. Поемате ли риска? Когато си избирате кола или лаптоп или телефон, само цената ли е критерий? При избор на очила, Вие получавате зрение!

Който е сядал на очилата си или дори просто едно винтче да е паднало, знае колко важно е бързо да му ги поправят. При това – в добър сервиз. Минималната гаранция на продукт, издаден от фирмата, е две години. Диоптричните стъкла SEIKO разполагат с 3-годишна фабрична гаранция. Това означава, че ако човек променя диоптрите си на 2-3 години, чифтът стъкла за целия период ще има производствена гаранция. Френските рамки и слънчеви очила MINIMA имат 10-годишна гаранция на всеки елемент. Увреден детайл се подменя възможно най-бързо – за няколко часа до броени дни.  

Статия в:

Бизнес / Търговия
Сподели в:

Най-новите статии

Удобният куфар - необходимост за всяко пътуване

Време е за поредното пътуване. Списъкът с багажа вече е готов, но липсва най-важната подробност – най-важният ни спътник, на когото ще разчитаме. Трябва ни куфар, който хем да побере всичко, което носим, хем да е лесен за пренасяне. Оказва се обаче, че изискванията на които той трябва да отговаря са повече от предвиденото, защото ситуациите, в които ползваме куфар са различни. Когато пътуваме със семейството ни трябва голямВ  куфар, защото винаги се налага да добавим нещо непредвидено в последния момент. Именно тогава се оказва, че няма място и се налага багажът да се разпределя по

Виж още

Дамски спортен екип за всяка ситуация и настроение

Прекарваме работната седмица в офиса, стегнати от официални дрехи или дънки. Неслучайно когато свършим работа или наближат почивните дни ни се иска да облечем дамски спортен екип - нещо удобно, с което тялото ни да се чувства свободно при движение, но в същото време да сме модерни и да имаме индивидуален стил. Дамски спортен екип за активно прекарване на свободното време. Независимо дали ще ходим на фитнес, аеробика, тае бо, пилатес или ще тичаме, задължително трябва да сме подходящо облечени. И навън, и в залата ни е необходим спортен екип, избран специално за случая. Този тип облекло ни

Виж още

Кои са парфюмите, подходящи за зимния сезон?

Едно от златните правила в парфюмерията е, че всеки сезон изисква различен аромат. И не, това не е измислица, която се разпространява с цел да се продават нови и нови парфюми. Това е изискване на самата ни кожа. Тя е тази, която е в контакт с парфюмите, които трябва да се разгърнат на нейната основа и да бъдат в синхрон с нейния собствен аромат. През топлите месеци тя реагира по един начин, през зимните – по друг. Неслучайно понякога един и същ парфюм го усещаме различно върху себе си и дори има риск да спрем да го ползваме, ако ароматът му ни се вижда вече различен или не ни действа както

Виж още

Светещите маратонки – истински хит за малки и големи!

Няма да сбъркаме, ако кажем, че това лято беше искрящо – в пряк и преносен смисъл! Едно от най-забавните и щури забавления из нощните улици бяха множеството светещи крачета, които се разхождаха насам-натам и караха всеки, който ги види да се усмихне и да се обърне след тях. Светещите маратонки се превърнаха в истински хит този сезон. Защо ли? Ето защо. Светещите маратонки са модерни – те са актуален избор за всички. Носят ги малки и големи, момичета и момчета. Ако в началото се чудехме подозрително какво свети в тъмното, че дори се и движи, то сега вече знаем, че тази мода

Виж още

Дамски аромати с дъх на октомври

Парфюмът е като дрехата – говори за вас повече отколкото си мислите. Дава представа на околните кой стои срещу тях и разкрива индивидуалността ви. Неслучайно някои предпочитат леките и ненатрапчиви аромати, а други обичат да оставят ярка и отличителна следа след себе си. Но парфюмът не говори само за характера. Той може дори да издаде и възрастта на една жена... През различните периоди в живота, в тялото има различно съотношение на хормони, които също влияят на вкуса и привличането от даден аромат. Неслучайно парфюмът, който сте носили с години в даден момент може да се окаже твърде

Виж още

Открийте ни в Google+