Как да обновим дома и офиса бързо и изгодно? от

Как да обновим дома и офиса бързо и изгодно?
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

Доста неща в дома, градината и офиса ти имат нужда от подмяна. Всеки ден усещаш, че ти липсва нещо или просто някои вещи са вече захабени, счупени или недостатъчни. Сядаш да направиш списък на всичко нужно, което може да улесни ежедневието ти:

  • Личните вещи, козметика и аксесоари (бижутерия, портмонета, чадъри, чехли, шапки), които ползваш не са сменяни от месеци, а някои и от години. Искаш да вземеш такива и за подаръци за предстоящи имени и рождени дни на близки и приятели. Лошото е, че за да купиш всички тези неща трябва да обиколиш много магазини, а и разходите няма да са малко.
  • Домашни потреби – имаш нужда от нови принадлежности, които да улеснят времето, което прекарваш в кухнята. Половината от изделията от стъкло и порцелан (сервизи, чаши, купи, кани, чинии и панери) отдавна не са комплекти и имат доста липсващи части. Знаеш откъде да купиш нови, но го отлагаш, защото не искаш да видиш половината си заплата в кухнята, макар и красиво подредена.
  • Всичко за хигиената – перилните препарати са продукти, които ползваш постоянно и винаги трябва да имаш под ръка. За съжаление все по-често се опитваш да икономисваш.
  • Всичко за градината – иска ти се да си направиш кътче в нея, където да разпускаш с удоволствие, но саксиите и цветарниците са пропукани и ръждясали. Подмяната им... ами, може и догодина.
  • Интериор – някои от стаите в дома ти не са уютни и ти се иска да им придадеш стил с няколко малки акцента като декорации, изкуствени цветя, вази и сувенири, рамки за снимки и картини, будилници. Уви, и тези неща ще почакат.
  • За всеки член на семейството – тук списъкът ти рискува да стане няколко страници. Децата искат нови играчки и ученически пособия, мъжът ти нови инструменти и техника. Преди седмица даже ти намекна колко стари били рибарските му принадлежности... За да обходиш магазините, за да купиш всичко това, може да не ти стигне и месец!
  • Канцеларски материали за офиса винаги са необходими, но списъкът и без това стана много голям.

Подмяната на всички тези желани неща ще ти отнеме време, каквото нямаш и пари, каквито не искаш да дадеш. Иска ти се да напишеш в Google „всичко за дома и офиса на едно място и на добра цена” и само да натиснеш „Enter”… Оказва се, че желанието ти е осъществимо и се нарича „Галея”.

На това място можеш да пазаруваш удобно без да напускаш дома си. Фирмата от 12 години е специализирана в продажби  на едро и дребно на стоки от България и внос от Китай, Турция, Дубай и Индия. Цените са много изгодни, а при покупка на големи количества и за търговци на едро са предвидени специални оферти. Асортиментът се обновява на всеки две седмици, така че винаги да можеш да намериш желаната стока за дома, градината и офиса. Списъкът вече търпи увеличение.

Сподели в:

Най-новите статии

Ученическата раница – необходимост за всеки ученик!

Учебници, тефтери, тетрадки, несесери, храна, вода... всеки ден вашето дете носи всичко това на гърба си. Неслучайно ученическата раница е първото нещо, което още по средата на годината вече има окаян вид и подлежи на спешна подмяна. Факторите за това не са свързани само с честата употреба и тежестта в нея. Най-сериозно „поражение” върху външния вид на ученическата раница оказва постоянното и подмятане по чинове, по пода, по земята навън, както и непрестанното съприкосновение и търкане с различни якета и цветни дрехи. Не можете да очаквате от детето да мисли за това постоянно. Затова

Виж още

Дамски аромати с дъх на октомври

Парфюмът е като дрехата – говори за вас повече отколкото си мислите. Дава представа на околните кой стои срещу тях и разкрива индивидуалността ви. Неслучайно някои предпочитат леките и ненатрапчиви аромати, а други обичат да оставят ярка и отличителна следа след себе си. Но парфюмът не говори само за характера. Той може дори да издаде и възрастта на една жена... През различните периоди в живота, в тялото има различно съотношение на хормони, които също влияят на вкуса и привличането от даден аромат. Неслучайно парфюмът, който сте носили с години в даден момент може да се окаже твърде

Виж още

Дамски спортен екип за всяка ситуация и настроение

Прекарваме работната седмица в офиса, стегнати от официални дрехи или дънки. Неслучайно когато свършим работа или наближат почивните дни ни се иска да облечем дамски спортен екип - нещо удобно, с което тялото ни да се чувства свободно при движение, но в същото време да сме модерни и да имаме индивидуален стил. Дамски спортен екип за активно прекарване на свободното време. Независимо дали ще ходим на фитнес, аеробика, тае бо, пилатес или ще тичаме, задължително трябва да сме подходящо облечени. И навън, и в залата ни е необходим спортен екип, избран специално за случая. Този тип облекло ни

Виж още

Удобният куфар - необходимост за всяко пътуване

Време е за поредното пътуване. Списъкът с багажа вече е готов, но липсва най-важната подробност – най-важният ни спътник, на когото ще разчитаме. Трябва ни куфар, който хем да побере всичко, което носим, хем да е лесен за пренасяне. Оказва се обаче, че изискванията на които той трябва да отговаря са повече от предвиденото, защото ситуациите, в които ползваме куфар са различни. Когато пътуваме със семейството ни трябва голямВ  куфар, защото винаги се налага да добавим нещо непредвидено в последния момент. Именно тогава се оказва, че няма място и се налага багажът да се разпределя по

Виж още

Светещите маратонки – истински хит за малки и големи!

Няма да сбъркаме, ако кажем, че това лято беше искрящо – в пряк и преносен смисъл! Едно от най-забавните и щури забавления из нощните улици бяха множеството светещи крачета, които се разхождаха насам-натам и караха всеки, който ги види да се усмихне и да се обърне след тях. Светещите маратонки се превърнаха в истински хит този сезон. Защо ли? Ето защо. Светещите маратонки са модерни – те са актуален избор за всички. Носят ги малки и големи, момичета и момчета. Ако в началото се чудехме подозрително какво свети в тъмното, че дори се и движи, то сега вече знаем, че тази мода

Виж още

Открийте ни в Google+