Малка холивудска тайна за перфектен тен от

Малка холивудска тайна за перфектен тен
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

  В събота тя беше само момичето с цикламената тениска. В неделя беше момичето със зашеметяващия бронзов тен. Със съвършената кожа без грим. Защото тенът винаги се забелязва. Особено онзи прекрасен и гладък бронзов нюанс, който се постига много трудно. А нейната тайна беше моментална, лесна и безвредна. Като игра.

Какво трябва да направите, за да сте като нея? Трябва само да ексфолирате кожата си и да премахнете грима, лосионите и хидратанта, който използвате... Останалото ще го направи спрей тенът. И то по забавния начин.

Спрей тен използва откритията на науката, за да ви направи съвършени. Няма нужда да чакате месеци, за да придобиете златист загар. И не, няма да ви отнеме много време. По-безвреден е от слънцето и от солариума. Не изсушава кожата, съвместим е дори със специфични козметични процедури като лазерна или фотоепилация. А и няма защо да се страхувате, че тенът ви ще бъде неравномерен. Автоматичната машина ВерсаСпа разпръсква равномерно количество продукт и осигурява лесно нанасяне. Безспорно това е най-предпочитаният вариант за хора, които не се чувстват комфортно, да се събличат пред непознати. Машината работи с два вида разтвор: моментален бронзант и чист разтвор. И осигурява три нива на потъмняване според предпочитанията ви. А ви отнема само 46 секунди.

Ако искате да наблегнете на отделни части на тялото, може да изберете ръчно нанасяне чрез спрей тен пистолет. Процедурата е само с моментален бронзант и е предпочитан вариант за снимки или клипове. А кожата ви ще блести. Точно като вас.

Защо харесваме тази процедура?

Защото ни придава тен само за няколко минути. Без петна, гарантиран кафеникъв оттенък, без изгаряне, без странични ефекти или нежелани реакции. (Всъщност … води до пристрастяване, защото ефектът е много як!). Специалните бронзанти прикриват малките несъвършенства на кожата и вече нямате нужда от грим. Това не е обикновена процедура. Това е малка холивудска тайна за перфектна и естествена визия. Подходяща за всички възрасти и за всички типове кожа.

Спрей тенът представлява нанасяне на специален разтвор, съдържащ активната съставка дихидроксиацетон или DHA – безцветен захарид, който играе ролята на „цветен пълнител”. DHA се извлича от екстракт на захарна тръстика. Той взаимодейства с протеините и аминокиселините, съдържащи се в горния слой на кожата, като й придава красиво златисто оцветяване. Но при тази процедура се използва и още един вид бронзант – Erythulose, който осигурява равномерен и дълготраен тен.

Сега тайната не е чак толкова тайна.

Поддръжката също е много лесна. Просто хидратирате тялото си с подходяща козметика. Това е.

Направете го по забавния начин.

 

 

Сподели в:

Най-новите статии

АнтиБактерикал – хигиена и естетика в един продукт!

Санирай с нас и най-новите продукти на фирма ATRIA – AntiBacterical Spray и Antibacterical боя! Представяме на вашето внимание линия продукти от ново поколение, чиито фокус е антибактериалната защита. Продуктите АнтиБактерикал не само убиват бактериите, но и предотвратяват бъдещото им развитие върху повърхностите. Те са най-доброто решение за трайна защита от бактерии, гъбички и плесени, при това в две лесни стъпки! Първа стъпка – Обработване на стените с AntiBacterical Spray (Антибактерикал Спрей) - хигиенизиращ спрей за стени и тавани с антибактериално и антимухълно действие.

Виж още

Термо декоративни бои и мазилки ДИВА - СПА център от класа! Част 2

Дизайн и технологии се срещат, за да дадат на света на интериорния дизайн решение, което обединява естетика и функция в едно. Линията DIVA True Cementв„ў са продукти от ново поколение, съчетаващи в себе си както класически, така и ултра модерни декоративни бои и мазилки, които в същото време имат сертифицирана термоизолираща функция и са изключително подходящи за влажни помещения – бани, басейни, СПА центрове. Nicolе (Никол)В е декоративна мазилка от ново поколение, съчетаваща в себе си естетиката на класическите декоративни мазилка и функции, които те не притежават, а именно - доказан

Виж още

Саниране и защита на облицовки и настилки от камък

Камъкът е един от най-използваните материали в строителството от векове. Независимо дали говорим за столетна или за най-модернa сграда, дали става въпрос за каменна облицовка на камина или на фасада, той неизменно присъства. Естествените камъни са ефектни и харесвани, но са силно попивни. Попивайки вода и влага те се замърсяват, променят цвета си, по тях се образуват мухъл, лишеи и микроводорасли и постепенно се рушат. За да запазим или възстановим красотата им, те трябва да бъдат подходящо почистени и обработени. С продуктите на италианската фирма Атри дълги години ще се радвате на красотата

Виж още

Термо декоративни бои и мазилки ДИВА - СПА център от класа! Част 1

Дизайн и технологии се срещат, за да дадат на света на интериорния дизайн решение, което обединява естетика и функция в едно. Линията DIVA са продукти от ново поколение, съчетаващи в себе си както класически, така и ултра модерни декоративни бои и мазилки, които в същото време имат висока влагоустойчивост и сертифицирана термоизолираща функция, която осезаемо подобрява комфорта в помещенията. Термо декоративната боя Sofia (Софиа)В е най-авангардния продукт в своя сектор. СъчетавайкиВ  естетика и технология, при пълно зачитане на традициите,В В СофиаВ придава на интериора стил и класа,

Виж още

Грундове и бои за селскостопански машини, тежкотоварни автомобили и автобуси

В края на есента приключва земеделската година, строителството на открито спира, а активният туристически сезон е свършил. Време е да се обърне внимание на ремонта и поддръжката на селскостопанската техника, тежкотоварните автомобили, строителните машини и автобуси. Те трябва да бъдат подготвени за новия сезон и няма по-подходящ момент от късната есен и зимата, когато почти или изобщо не се използват. Един от основните проблеми, с който собствениците се сблъскват е ръждата. В борбата с нея на помощ идва преобразувателят на ръжда на италианската фирма Атри. Kemrust (Кемръст) превръща по

Виж още

Открийте ни в Google+