КАК СЕ ФОРМИРА ИНДИВИДУАЛЕН СТИЛ от

КАК СЕ ФОРМИРА ИНДИВИДУАЛЕН СТИЛ
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

Съвременният начин на живот налага различни норми и стандарти, които се опитваме да следваме. Модните тенденции, идейните дизайнерски проекти, безупречната визия на поп звездите.., всичко това формира готовия образ на добре изглеждаща, красива и желана жена.

Всяка обществена организация определя свой дрес код, който е съобразен с естетическите предпочитания и усета за практичност. Но въпреки строгата рамка в една организация, практикуваната професия, начина на живот и ръст на доходите, всеки човек притежава свой индивидуален и неподражаем стил, личен почерк, който го откроява от всички останали индивиди в социума.

Стилът се проявява от човека във всекидневното му общуване, в сферата на дейност, в поведението, в творчеството, в стила на обличане и подбор на подходяща дреха, т.е. той се ражда едновременно със своя „автор“. За индивидуалния стил на човека не се съди по едно единствено проявление на изброените. Той се явява общ образ на човека.

Взависимост от това как се облича човек, може да се определят някои основни черти от неговия характер. Строгият стил на обличане показва сериозността и отговорността на човека в живота. Ярките цветове, необичайната текстура и несиметричните парчета от дрехата, ясно говорят за креативност и нестандартност. Бледите на цвят вещи характеризират човека като плаха и неуверена в себе си личност.

Индивидуалността в женска дреха

За индивидуалността на жената се съди по това какви аксесоари добавя към своята дреха. Една и съща рокля може да изглежда по различен начин, взависимост от съпровождащите я детайли – чанта или клъч, ярки мъниста или елегантна брошка, строг часовник или масивна гривна. Всички тези малки детайли формират нейната индивидуалност.

Огромна е и ролята на грима в изграждане на образа на една дама. Всяка представителка на нежния пол има свой „почерк“ на нанасяне, който никой не може да имитира.

Красота и стил с Елегантна

Всяка жена се стреми да подчертае своята красота, индивидуалност и стил, ето защо роклята е толкова важна. Тя предоставя безкрайни възможности на всяка дама да разкрие своята женственост, финес и вътрешно усещане за красота.

От какво има нужда една жена?

Тя има нужда:

  • да експериментира постоянно;

  • да се чувства свободна при избора на различни модели рокли;

  • да се „заиграва“ с цветовете;

  • да избере рокля, която да подчертае нейните предимства и да прикрива недостатъците;

  • да избере подходящи аксесоари;

  • ...

На страницата на нашия онлайн магазин, всяка дама може да открие своята рокля, с която да изрази своята индивидуалност и неподправен стил.

 

 

 

Сподели в:

Най-новите статии

Немски колбаси – когато искаш да впечатляваш!

На класическата българска трапеза винаги има месо. То е неизменна част от менюто и е предпочитано както от малките, така и от големите. Неслучайно то е и изборът на всеки домакин когато покани гости. Но какво е решението когато приятелите ви вече са опитвали от вашите рецепти и е доста трудно да ги впечатлите с нещо ново и различно? Отговорът се крие в чиния с ароматни и изкушаващи немски колбаси. Вашите гости ще останат изненадани от разнообразието от вурстчета и вкусове, които ще помнят дълго: сицилиански наденички с лек аромат на анасон, кезе кнакер с добавен ементал, къривурст с лек

Виж още

Развитието – начална точка на успеха за всеки бизнес

Както във всяка сфера, така и в производството на алуминиева дограма, е необходимо обновяване и въвеждане на иновации, за да се постигат по-високи нива в качеството на продуктите. В стремежа си да предлага най-доброто на своите клиенти, фирма „Чех-Пласт” се включи в проект, финансиран от Европейския съюз: „ЧЕХ - ПЛАСТ ООД - в стремеж към ръст на производствения капацитетВ». За да бъде подобрен производствения капацитет и да се повиши конкурентоспособността на дружеството беше предвидено въвеждането на ново технологично оборудване. Това се реализира чрез закупуването и въвеждането в

Виж още

Известният изобретател Чарлз Кетъринг казва: „Интересувам се от бъдещето, защото там ще прекарам остатъка от живота си“

Искате ли да се пенсионирате по-рано? Защо не се уверите, че услугата ни Допълнително доброволно пенсионно осигуряване е отлично решение за Вас? Когато се пенсионираме, нашите доходи рязко падат. Защо? Защото пенсиите, изплащани от Националния осигурителен институт не компенсират в пълна степен получавания доход преди пенсионирането ни. В най-добрият случай заместващият доход е около 40%. Нуждаете се от по-голяма сигурност? Алианц България ви предлага гъвкави схеми за допълнително доброволно пенсионно осигуряване. Доброволният пенсионен фонд (ДПФ) е гъвкава форма за спестяване

Виж още

Забравете изтощението и лошия сън, и бъдете щастливи!

В  В Не случайно някои от най-лошите шпионски практики включват подлагане на няколкодневно безсъние. След него човек е способен да признае всичко, да каже всичко и въобще да направи всякакви компромиси. Това, разбира се, е краен случай, но за съжаление безсънието мъчи все повече хора в стрес. Безсилието да се въртиш в леглото си до побъркване, да ти се спи, а да не можеш да се отпуснеш, е един от най-неприятните ефекти на стресовия начин на живот на съвременния човек. Някои препоръчват топъл душ, други – кратко и леко хапване по никое време, трети – прочитане на някоя и друга страница

Виж още

Малкият бизнес не може да си позволи IT отдел

В В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В В  Случвало ли ви се е да работите върху нещо усърдно и в един момент компютърът ви да зацикли, да се рестартира без предупреждение или най-лошото - да не се тръгне отново? Естествено, такива ситуации стават често се и за да ги избегнем, трябва да се застраховаме. А застраховката в тази ситуация е абонамент за компютърна подръжка. Тя е неизменна част от нормалното функциониране на работните процеси и всеки бизнес има нужда от нея. Големите компании имат на разположение IT отдел, но за малкия и среден бизнес това е доста голям разход и

Виж още

Открийте ни в Google+