КАК СЕ ФОРМИРА ИНДИВИДУАЛЕН СТИЛ от

КАК СЕ ФОРМИРА ИНДИВИДУАЛЕН СТИЛ
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

Съвременният начин на живот налага различни норми и стандарти, които се опитваме да следваме. Модните тенденции, идейните дизайнерски проекти, безупречната визия на поп звездите.., всичко това формира готовия образ на добре изглеждаща, красива и желана жена.

Всяка обществена организация определя свой дрес код, който е съобразен с естетическите предпочитания и усета за практичност. Но въпреки строгата рамка в една организация, практикуваната професия, начина на живот и ръст на доходите, всеки човек притежава свой индивидуален и неподражаем стил, личен почерк, който го откроява от всички останали индивиди в социума.

Стилът се проявява от човека във всекидневното му общуване, в сферата на дейност, в поведението, в творчеството, в стила на обличане и подбор на подходяща дреха, т.е. той се ражда едновременно със своя „автор“. За индивидуалния стил на човека не се съди по едно единствено проявление на изброените. Той се явява общ образ на човека.

Взависимост от това как се облича човек, може да се определят някои основни черти от неговия характер. Строгият стил на обличане показва сериозността и отговорността на човека в живота. Ярките цветове, необичайната текстура и несиметричните парчета от дрехата, ясно говорят за креативност и нестандартност. Бледите на цвят вещи характеризират човека като плаха и неуверена в себе си личност.

Индивидуалността в женска дреха

За индивидуалността на жената се съди по това какви аксесоари добавя към своята дреха. Една и съща рокля може да изглежда по различен начин, взависимост от съпровождащите я детайли – чанта или клъч, ярки мъниста или елегантна брошка, строг часовник или масивна гривна. Всички тези малки детайли формират нейната индивидуалност.

Огромна е и ролята на грима в изграждане на образа на една дама. Всяка представителка на нежния пол има свой „почерк“ на нанасяне, който никой не може да имитира.

Красота и стил с Елегантна

Всяка жена се стреми да подчертае своята красота, индивидуалност и стил, ето защо роклята е толкова важна. Тя предоставя безкрайни възможности на всяка дама да разкрие своята женственост, финес и вътрешно усещане за красота.

От какво има нужда една жена?

Тя има нужда:

  • да експериментира постоянно;

  • да се чувства свободна при избора на различни модели рокли;

  • да се „заиграва“ с цветовете;

  • да избере рокля, която да подчертае нейните предимства и да прикрива недостатъците;

  • да избере подходящи аксесоари;

  • ...

На страницата на нашия онлайн магазин, всяка дама може да открие своята рокля, с която да изрази своята индивидуалност и неподправен стил.

 

 

 

Сподели в:

Най-новите статии

Удобният куфар - необходимост за всяко пътуване

Време е за поредното пътуване. Списъкът с багажа вече е готов, но липсва най-важната подробност – най-важният ни спътник, на когото ще разчитаме. Трябва ни куфар, който хем да побере всичко, което носим, хем да е лесен за пренасяне. Оказва се обаче, че изискванията на които той трябва да отговаря са повече от предвиденото, защото ситуациите, в които ползваме куфар са различни. Когато пътуваме със семейството ни трябва голямВ  куфар, защото винаги се налага да добавим нещо непредвидено в последния момент. Именно тогава се оказва, че няма място и се налага багажът да се разпределя по

Виж още

Светещите маратонки – истински хит за малки и големи!

Няма да сбъркаме, ако кажем, че това лято беше искрящо – в пряк и преносен смисъл! Едно от най-забавните и щури забавления из нощните улици бяха множеството светещи крачета, които се разхождаха насам-натам и караха всеки, който ги види да се усмихне и да се обърне след тях. Светещите маратонки се превърнаха в истински хит този сезон. Защо ли? Ето защо. Светещите маратонки са модерни – те са актуален избор за всички. Носят ги малки и големи, момичета и момчета. Ако в началото се чудехме подозрително какво свети в тъмното, че дори се и движи, то сега вече знаем, че тази мода

Виж още

Дамски аромати с дъх на октомври

Парфюмът е като дрехата – говори за вас повече отколкото си мислите. Дава представа на околните кой стои срещу тях и разкрива индивидуалността ви. Неслучайно някои предпочитат леките и ненатрапчиви аромати, а други обичат да оставят ярка и отличителна следа след себе си. Но парфюмът не говори само за характера. Той може дори да издаде и възрастта на една жена... През различните периоди в живота, в тялото има различно съотношение на хормони, които също влияят на вкуса и привличането от даден аромат. Неслучайно парфюмът, който сте носили с години в даден момент може да се окаже твърде

Виж още

Ученическата раница – необходимост за всеки ученик!

Учебници, тефтери, тетрадки, несесери, храна, вода... всеки ден вашето дете носи всичко това на гърба си. Неслучайно ученическата раница е първото нещо, което още по средата на годината вече има окаян вид и подлежи на спешна подмяна. Факторите за това не са свързани само с честата употреба и тежестта в нея. Най-сериозно „поражение” върху външния вид на ученическата раница оказва постоянното и подмятане по чинове, по пода, по земята навън, както и непрестанното съприкосновение и търкане с различни якета и цветни дрехи. Не можете да очаквате от детето да мисли за това постоянно. Затова

Виж още

Дамски спортен екип за всяка ситуация и настроение

Прекарваме работната седмица в офиса, стегнати от официални дрехи или дънки. Неслучайно когато свършим работа или наближат почивните дни ни се иска да облечем дамски спортен екип - нещо удобно, с което тялото ни да се чувства свободно при движение, но в същото време да сме модерни и да имаме индивидуален стил. Дамски спортен екип за активно прекарване на свободното време. Независимо дали ще ходим на фитнес, аеробика, тае бо, пилатес или ще тичаме, задължително трябва да сме подходящо облечени. И навън, и в залата ни е необходим спортен екип, избран специално за случая. Този тип облекло ни

Виж още

Открийте ни в Google+