КАК СЕ ФОРМИРА ИНДИВИДУАЛЕН СТИЛ от

КАК СЕ ФОРМИРА ИНДИВИДУАЛЕН СТИЛ
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

Съвременният начин на живот налага различни норми и стандарти, които се опитваме да следваме. Модните тенденции, идейните дизайнерски проекти, безупречната визия на поп звездите.., всичко това формира готовия образ на добре изглеждаща, красива и желана жена.

Всяка обществена организация определя свой дрес код, който е съобразен с естетическите предпочитания и усета за практичност. Но въпреки строгата рамка в една организация, практикуваната професия, начина на живот и ръст на доходите, всеки човек притежава свой индивидуален и неподражаем стил, личен почерк, който го откроява от всички останали индивиди в социума.

Стилът се проявява от човека във всекидневното му общуване, в сферата на дейност, в поведението, в творчеството, в стила на обличане и подбор на подходяща дреха, т.е. той се ражда едновременно със своя „автор“. За индивидуалния стил на човека не се съди по едно единствено проявление на изброените. Той се явява общ образ на човека.

Взависимост от това как се облича човек, може да се определят някои основни черти от неговия характер. Строгият стил на обличане показва сериозността и отговорността на човека в живота. Ярките цветове, необичайната текстура и несиметричните парчета от дрехата, ясно говорят за креативност и нестандартност. Бледите на цвят вещи характеризират човека като плаха и неуверена в себе си личност.

Индивидуалността в женска дреха

За индивидуалността на жената се съди по това какви аксесоари добавя към своята дреха. Една и съща рокля може да изглежда по различен начин, взависимост от съпровождащите я детайли – чанта или клъч, ярки мъниста или елегантна брошка, строг часовник или масивна гривна. Всички тези малки детайли формират нейната индивидуалност.

Огромна е и ролята на грима в изграждане на образа на една дама. Всяка представителка на нежния пол има свой „почерк“ на нанасяне, който никой не може да имитира.

Красота и стил с Елегантна

Всяка жена се стреми да подчертае своята красота, индивидуалност и стил, ето защо роклята е толкова важна. Тя предоставя безкрайни възможности на всяка дама да разкрие своята женственост, финес и вътрешно усещане за красота.

От какво има нужда една жена?

Тя има нужда:

  • да експериментира постоянно;

  • да се чувства свободна при избора на различни модели рокли;

  • да се „заиграва“ с цветовете;

  • да избере рокля, която да подчертае нейните предимства и да прикрива недостатъците;

  • да избере подходящи аксесоари;

  • ...

На страницата на нашия онлайн магазин, всяка дама може да открие своята рокля, с която да изрази своята индивидуалност и неподправен стил.

 

 

 

Сподели в:

Най-новите статии

Термо декоративни бои и мазилки ДИВА - СПА център от класа! Част 1

Дизайн и технологии се срещат, за да дадат на света на интериорния дизайн решение, което обединява естетика и функция в едно. Линията DIVA са продукти от ново поколение, съчетаващи в себе си както класически, така и ултра модерни декоративни бои и мазилки, които в същото време имат висока влагоустойчивост и сертифицирана термоизолираща функция, която осезаемо подобрява комфорта в помещенията. Термо декоративната боя Sofia (Софиа)В е най-авангардния продукт в своя сектор. СъчетавайкиВ  естетика и технология, при пълно зачитане на традициите,В В СофиаВ придава на интериора стил и класа,

Виж още

Грундове и бои за селскостопански машини, тежкотоварни автомобили и автобуси

В края на есента приключва земеделската година, строителството на открито спира, а активният туристически сезон е свършил. Време е да се обърне внимание на ремонта и поддръжката на селскостопанската техника, тежкотоварните автомобили, строителните машини и автобуси. Те трябва да бъдат подготвени за новия сезон и няма по-подходящ момент от късната есен и зимата, когато почти или изобщо не се използват. Един от основните проблеми, с който собствениците се сблъскват е ръждата. В борбата с нея на помощ идва преобразувателят на ръжда на италианската фирма Атри. Kemrust (Кемръст) превръща по

Виж още

Термо декоративни бои и мазилки ДИВА - СПА център от класа! Част 2

Дизайн и технологии се срещат, за да дадат на света на интериорния дизайн решение, което обединява естетика и функция в едно. Линията DIVA True Cementв„ў са продукти от ново поколение, съчетаващи в себе си както класически, така и ултра модерни декоративни бои и мазилки, които в същото време имат сертифицирана термоизолираща функция и са изключително подходящи за влажни помещения – бани, басейни, СПА центрове. Nicolе (Никол)В е декоративна мазилка от ново поколение, съчетаваща в себе си естетиката на класическите декоративни мазилка и функции, които те не притежават, а именно - доказан

Виж още

Саниране и защита на облицовки и настилки от камък

Камъкът е един от най-използваните материали в строителството от векове. Независимо дали говорим за столетна или за най-модернa сграда, дали става въпрос за каменна облицовка на камина или на фасада, той неизменно присъства. Естествените камъни са ефектни и харесвани, но са силно попивни. Попивайки вода и влага те се замърсяват, променят цвета си, по тях се образуват мухъл, лишеи и микроводорасли и постепенно се рушат. За да запазим или възстановим красотата им, те трябва да бъдат подходящо почистени и обработени. С продуктите на италианската фирма Атри дълги години ще се радвате на красотата

Виж още

АнтиБактерикал – хигиена и естетика в един продукт!

Санирай с нас и най-новите продукти на фирма ATRIA – AntiBacterical Spray и Antibacterical боя! Представяме на вашето внимание линия продукти от ново поколение, чиито фокус е антибактериалната защита. Продуктите АнтиБактерикал не само убиват бактериите, но и предотвратяват бъдещото им развитие върху повърхностите. Те са най-доброто решение за трайна защита от бактерии, гъбички и плесени, при това в две лесни стъпки! Първа стъпка – Обработване на стените с AntiBacterical Spray (Антибактерикал Спрей) - хигиенизиращ спрей за стени и тавани с антибактериално и антимухълно действие.

Виж още

Открийте ни в Google+