Как да хващаме тен и под банските? от

Как да хващаме тен и под банските?
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

С първите слънчеви лъчи през топлите месеци започваме да мечтаем за басейн, море, коктейли и шоколадов тен, разбира се. Бронзовият загар никога няма да спре да бъде на мода и да привлича погледите върху нас.

Без разлика от бански ...това е мечтата на всеки. Всяко лято се сблъскваме с проблема на разминаването на изрязаната част на дрехите и линията на банските. Започваме да внимаваме какво обличаме, какви бански слагаме, колко изрязани са, правят ли неприятни бели черти на места по кожата ни, които искаме да позваме... В такива моменти се замисляме дали да не си намерим усамотен плаж, на който да се печем или да преглътнем притесненията си спрямо изрязаните бански. Е, вече не е нужно.

Решението... хрумнало ни е много отдавна. Толкова е напреднала науката все пак, просто някой трябва да изобрети бански, през който могат да преминават слънчевите лъчи и можем да хващаме тен. Тук е мястото да научим добрата новина, че докато тези идеи са ни идвали наум през годините, някой успоредно е работил именно върху тях и резултатът вече е налице.

Технологията за равномерен тен... се нарича Transol (известна още като Tan Through технология). Представлява специално разработен плат, ръчно произведен в Англия,, който пропуска слънчевите UVA / UVB лъчи да преминат и да получим тен на кожата отдолу под банския. Тайната на патентованата технология, разработена от Kiniki, се крие в милионите миниатюрни дупчици с формата на квадрат и ромб (а не кръгли както повечето хора очакват), които са съобразени с природата на слънчевите лъчи. Тяхната големина е пригодена спрямо пропускливостта на лъчите, но и спрямо издържливостта на плата. Революционното откритие всъщност звучи просто – дупчици в тъканта – но неведнъж е доказвано, че най-простичките неща са гениални.

Банските за тен... са напарвени именно с тази технология. Вече можем да се наслаждаваме на слънчевите лъчи без да се притесняваме от неприятна разлика. Единствената част в тях, която не пропуска светлина, са презрамките, но тях лесно можем да преместим или махнем. Този истински хит в банските можем да си набавим с посещение на anieze.com.

Кожа, достъпна за слънчеви лъчи, но не и за човешките погледи. Това е другата тайна на банските за тен. Логично е да си помислим, че наличието на толкова дупчици ще направи плата прозрачен и ще привлечем погледите на всички върху нас. Помислено е за този ефект и неслучайно банските са изработени в специални сложни цветови десени, които объркват човешкото око като прикриват кожата отдолу. Когато не са облечени, можем да видим колко много светлина минава през тях. Но сложим ли ги, те прилепват плътно към кожата и се сливат с нея. За външния наблюдател остава видима само смелата и колоритна гама на банския, но не и това, което е под нея. Затова на пазара не съществуват едноцветни бански за тен или широки модели. За да „работят“ те трябва да са в различни цветове и да прилепват добре.

Предимствата на банските за тен... са повече отколкото си мислим. Освен хубав и равномерен загар, вече няма да се налага да се преобличаме със сухи бански или да лежим на мокра хавлия. Банските за тен съхнат три пъти по-бързо от стандартните модели. В един такъв бански има до 200 000 дупчици, което е предпоставка да се задържа много по-малко вода. На практика можем да изсъхнем почти веднага след като излезем от водата. Освен това тази дишаща материя осигурява комфорт на кожата в горещините.

Бански за всеки вкус. Моделите са както мъжки, така и дамски и са в най-разнообразни щампи и цветови комбинации. Всеки може да намери нещо по вкуса си, а в последствие да се похвали с това, което е по вкуса на всеки – равномерен бронзов загар, който дълго да ни напомня за топлината и целувките на слънцето!

Сподели в:

Най-новите статии

Ученическата раница – необходимост за всеки ученик!

Учебници, тефтери, тетрадки, несесери, храна, вода... всеки ден вашето дете носи всичко това на гърба си. Неслучайно ученическата раница е първото нещо, което още по средата на годината вече има окаян вид и подлежи на спешна подмяна. Факторите за това не са свързани само с честата употреба и тежестта в нея. Най-сериозно „поражение” върху външния вид на ученическата раница оказва постоянното и подмятане по чинове, по пода, по земята навън, както и непрестанното съприкосновение и търкане с различни якета и цветни дрехи. Не можете да очаквате от детето да мисли за това постоянно. Затова

Виж още

Дамски спортен екип за всяка ситуация и настроение

Прекарваме работната седмица в офиса, стегнати от официални дрехи или дънки. Неслучайно когато свършим работа или наближат почивните дни ни се иска да облечем дамски спортен екип - нещо удобно, с което тялото ни да се чувства свободно при движение, но в същото време да сме модерни и да имаме индивидуален стил. Дамски спортен екип за активно прекарване на свободното време. Независимо дали ще ходим на фитнес, аеробика, тае бо, пилатес или ще тичаме, задължително трябва да сме подходящо облечени. И навън, и в залата ни е необходим спортен екип, избран специално за случая. Този тип облекло ни

Виж още

Дамски аромати с дъх на октомври

Парфюмът е като дрехата – говори за вас повече отколкото си мислите. Дава представа на околните кой стои срещу тях и разкрива индивидуалността ви. Неслучайно някои предпочитат леките и ненатрапчиви аромати, а други обичат да оставят ярка и отличителна следа след себе си. Но парфюмът не говори само за характера. Той може дори да издаде и възрастта на една жена... През различните периоди в живота, в тялото има различно съотношение на хормони, които също влияят на вкуса и привличането от даден аромат. Неслучайно парфюмът, който сте носили с години в даден момент може да се окаже твърде

Виж още

Удобният куфар - необходимост за всяко пътуване

Време е за поредното пътуване. Списъкът с багажа вече е готов, но липсва най-важната подробност – най-важният ни спътник, на когото ще разчитаме. Трябва ни куфар, който хем да побере всичко, което носим, хем да е лесен за пренасяне. Оказва се обаче, че изискванията на които той трябва да отговаря са повече от предвиденото, защото ситуациите, в които ползваме куфар са различни. Когато пътуваме със семейството ни трябва голямВ  куфар, защото винаги се налага да добавим нещо непредвидено в последния момент. Именно тогава се оказва, че няма място и се налага багажът да се разпределя по

Виж още

Светещите маратонки – истински хит за малки и големи!

Няма да сбъркаме, ако кажем, че това лято беше искрящо – в пряк и преносен смисъл! Едно от най-забавните и щури забавления из нощните улици бяха множеството светещи крачета, които се разхождаха насам-натам и караха всеки, който ги види да се усмихне и да се обърне след тях. Светещите маратонки се превърнаха в истински хит този сезон. Защо ли? Ето защо. Светещите маратонки са модерни – те са актуален избор за всички. Носят ги малки и големи, момичета и момчета. Ако в началото се чудехме подозрително какво свети в тъмното, че дори се и движи, то сега вече знаем, че тази мода

Виж още

Открийте ни в Google+