Клиентът е господар в оптики „ФОКС” от

Клиентът е господар в оптики „ФОКС”
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

Има много оптики в София. Защо да изберете Оптики „ФОКС”? Те се различават от поредната оптика, в който на хората могат да закупят някакви очила – скъпи или евтини. Тук посрещат клиента с истинска грижа и са готови да му отделят цялото си внимание, нужно за понякога трудния избор на рамки, стъкла или лещи. Освен зрителната острота и финансовите изисквания на клиента, се вземат предвид възрастта, полът, неговата професионална заетост, хобитата, ролята в семейството, навиците, естетическите предпочитания... Едва след като се обобщят всички тези фактори, се изготвят оптимални предложения – целта е да се превърнат корекционните средства – очила, по изключителен начин в част от индивидуалността на клиентите.

Опитните оптици, лекари и очни специалисти, които работят в Оптики „ФОКС”, са най-важния ресурс на фирмата,. Те съумяват да дефинират потребностите и изискванията на всеки клиент, често без самият той да си дава сметка, че има проблем и че има решения за него. Те подобряват качеството на живот на хората, доверили се на ФОКС Оптики. Тук всеки клиент получава напълно безплатно обстойна и професионална консултация, която не го обвързва с покупка.

Очилата са индивидуален продукт, съответно изборът им е индивидуално решение.

Ако пък не сте взели решение и си тръгнете без да купите, няма да ви изпратят с каменни физиономии. Тук полезната и компетентна информация е безплатно, достъпно право за всеки!

Фирмата е ориентирана към хора, които възприемат очилата като lifestyle продукти и търсят високо качество на разумна цена. Признание за грижата за клиентите на оптиките „ФОКС” е първата награда в категорията „Клиентска политика“, дадена през 2012 г. от списание Forbes, което ежегодно отличава добрите бизнес практики в България.

Магазините предлагат при покупка на очила и безплатен преглед в кабинетите си за проверка на зрението. Това може да спести доста време за висене пред лекарски кабинет, както и 100% гаранция на издадения комплексен продукт – Вашите очила.

Всеки поръчал диоптрични очила, получава клубна карта, която осигурява намаления и предимства при поддръжката и сервиза на очилата му, както и допълнителни бонуси при бъдещи поръчки лично за него и неговите близки. Оптиките предлагат и SPA за очила – безплатно ултразвуково почистване.

Фирма ФОКС работи директно с фабрики-производители на оптични продукти на световно ниво и договарят промоции. Така се постигат добри оферти за клиентите – отстъпки, бонуси под форма на допълнителен чифт стъкла/лещи или продукт за поддръжка на лещи и др. Вместо да се работи с доставчици на некачествена и евтина стока, за да се постигнат ниски цени и висока надценка, „ФОКС” договаря с производителите рамки и слънчеви очила от миналогодишни колекции на специални занижени цени, които са атрактивни за българския потребител с по-скромни възможности.

Няма голямо значение колко скъпи са очилата и стъклата. По-важни са гаранциите на продуктите и услугите. Оптиките „ФОКС” предлагат перфектен монтаж – очилата отговарят на рецептите, издадени от лекаря – като стойности на диоптрите и като прецизност на центровката. Това зависи, както от компетентността на работещите в лабораторията, така и от модерното оборудване, с които разполагат във „ФОКС”.

Дългосрочния ангажимент към клиентите личи и в специалното внимание към условията на гаранционен и след гаранционен сервиз на очилата и техните елементи, . Минималната гаранция на продукт, издаден от фирмата е две години. Диоптричните стъкла SEIKO разполагат с 3-годишна фабрична гаранция. Технологичното време за подмяна на увреден детайл, независимо дали е гаранционен или след гаранционен се свежда от няколко часа до броени дни. Отделните звена на Оптики ФОКС многократно са доказали и доказват, че могат да се отзоват изключително бързо и да сведат до минимум неудобствата от изчакването на доставка с резервни части.

 

 

Статия в:

Бизнес / Търговия
Сподели в:

Най-новите статии

Светещите маратонки – истински хит за малки и големи!

Няма да сбъркаме, ако кажем, че това лято беше искрящо – в пряк и преносен смисъл! Едно от най-забавните и щури забавления из нощните улици бяха множеството светещи крачета, които се разхождаха насам-натам и караха всеки, който ги види да се усмихне и да се обърне след тях. Светещите маратонки се превърнаха в истински хит този сезон. Защо ли? Ето защо. Светещите маратонки са модерни – те са актуален избор за всички. Носят ги малки и големи, момичета и момчета. Ако в началото се чудехме подозрително какво свети в тъмното, че дори се и движи, то сега вече знаем, че тази мода

Виж още

Ученическата раница – необходимост за всеки ученик!

Учебници, тефтери, тетрадки, несесери, храна, вода... всеки ден вашето дете носи всичко това на гърба си. Неслучайно ученическата раница е първото нещо, което още по средата на годината вече има окаян вид и подлежи на спешна подмяна. Факторите за това не са свързани само с честата употреба и тежестта в нея. Най-сериозно „поражение” върху външния вид на ученическата раница оказва постоянното и подмятане по чинове, по пода, по земята навън, както и непрестанното съприкосновение и търкане с различни якета и цветни дрехи. Не можете да очаквате от детето да мисли за това постоянно. Затова

Виж още

Удобният куфар - необходимост за всяко пътуване

Време е за поредното пътуване. Списъкът с багажа вече е готов, но липсва най-важната подробност – най-важният ни спътник, на когото ще разчитаме. Трябва ни куфар, който хем да побере всичко, което носим, хем да е лесен за пренасяне. Оказва се обаче, че изискванията на които той трябва да отговаря са повече от предвиденото, защото ситуациите, в които ползваме куфар са различни. Когато пътуваме със семейството ни трябва голямВ  куфар, защото винаги се налага да добавим нещо непредвидено в последния момент. Именно тогава се оказва, че няма място и се налага багажът да се разпределя по

Виж още

Дамски спортен екип за всяка ситуация и настроение

Прекарваме работната седмица в офиса, стегнати от официални дрехи или дънки. Неслучайно когато свършим работа или наближат почивните дни ни се иска да облечем дамски спортен екип - нещо удобно, с което тялото ни да се чувства свободно при движение, но в същото време да сме модерни и да имаме индивидуален стил. Дамски спортен екип за активно прекарване на свободното време. Независимо дали ще ходим на фитнес, аеробика, тае бо, пилатес или ще тичаме, задължително трябва да сме подходящо облечени. И навън, и в залата ни е необходим спортен екип, избран специално за случая. Този тип облекло ни

Виж още

Дамски аромати с дъх на октомври

Парфюмът е като дрехата – говори за вас повече отколкото си мислите. Дава представа на околните кой стои срещу тях и разкрива индивидуалността ви. Неслучайно някои предпочитат леките и ненатрапчиви аромати, а други обичат да оставят ярка и отличителна следа след себе си. Но парфюмът не говори само за характера. Той може дори да издаде и възрастта на една жена... През различните периоди в живота, в тялото има различно съотношение на хормони, които също влияят на вкуса и привличането от даден аромат. Неслучайно парфюмът, който сте носили с години в даден момент може да се окаже твърде

Виж още

Открийте ни в Google+