Клиентът е господар в оптики „ФОКС” от

Клиентът е господар в оптики „ФОКС”
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

Има много оптики в София. Защо да изберете Оптики „ФОКС”? Те се различават от поредната оптика, в който на хората могат да закупят някакви очила – скъпи или евтини. Тук посрещат клиента с истинска грижа и са готови да му отделят цялото си внимание, нужно за понякога трудния избор на рамки, стъкла или лещи. Освен зрителната острота и финансовите изисквания на клиента, се вземат предвид възрастта, полът, неговата професионална заетост, хобитата, ролята в семейството, навиците, естетическите предпочитания... Едва след като се обобщят всички тези фактори, се изготвят оптимални предложения – целта е да се превърнат корекционните средства – очила, по изключителен начин в част от индивидуалността на клиентите.

Опитните оптици, лекари и очни специалисти, които работят в Оптики „ФОКС”, са най-важния ресурс на фирмата,. Те съумяват да дефинират потребностите и изискванията на всеки клиент, често без самият той да си дава сметка, че има проблем и че има решения за него. Те подобряват качеството на живот на хората, доверили се на ФОКС Оптики. Тук всеки клиент получава напълно безплатно обстойна и професионална консултация, която не го обвързва с покупка.

Очилата са индивидуален продукт, съответно изборът им е индивидуално решение.

Ако пък не сте взели решение и си тръгнете без да купите, няма да ви изпратят с каменни физиономии. Тук полезната и компетентна информация е безплатно, достъпно право за всеки!

Фирмата е ориентирана към хора, които възприемат очилата като lifestyle продукти и търсят високо качество на разумна цена. Признание за грижата за клиентите на оптиките „ФОКС” е първата награда в категорията „Клиентска политика“, дадена през 2012 г. от списание Forbes, което ежегодно отличава добрите бизнес практики в България.

Магазините предлагат при покупка на очила и безплатен преглед в кабинетите си за проверка на зрението. Това може да спести доста време за висене пред лекарски кабинет, както и 100% гаранция на издадения комплексен продукт – Вашите очила.

Всеки поръчал диоптрични очила, получава клубна карта, която осигурява намаления и предимства при поддръжката и сервиза на очилата му, както и допълнителни бонуси при бъдещи поръчки лично за него и неговите близки. Оптиките предлагат и SPA за очила – безплатно ултразвуково почистване.

Фирма ФОКС работи директно с фабрики-производители на оптични продукти на световно ниво и договарят промоции. Така се постигат добри оферти за клиентите – отстъпки, бонуси под форма на допълнителен чифт стъкла/лещи или продукт за поддръжка на лещи и др. Вместо да се работи с доставчици на некачествена и евтина стока, за да се постигнат ниски цени и висока надценка, „ФОКС” договаря с производителите рамки и слънчеви очила от миналогодишни колекции на специални занижени цени, които са атрактивни за българския потребител с по-скромни възможности.

Няма голямо значение колко скъпи са очилата и стъклата. По-важни са гаранциите на продуктите и услугите. Оптиките „ФОКС” предлагат перфектен монтаж – очилата отговарят на рецептите, издадени от лекаря – като стойности на диоптрите и като прецизност на центровката. Това зависи, както от компетентността на работещите в лабораторията, така и от модерното оборудване, с които разполагат във „ФОКС”.

Дългосрочния ангажимент към клиентите личи и в специалното внимание към условията на гаранционен и след гаранционен сервиз на очилата и техните елементи, . Минималната гаранция на продукт, издаден от фирмата е две години. Диоптричните стъкла SEIKO разполагат с 3-годишна фабрична гаранция. Технологичното време за подмяна на увреден детайл, независимо дали е гаранционен или след гаранционен се свежда от няколко часа до броени дни. Отделните звена на Оптики ФОКС многократно са доказали и доказват, че могат да се отзоват изключително бързо и да сведат до минимум неудобствата от изчакването на доставка с резервни части.

 

 

Статия в:

Бизнес / Търговия
Сподели в:

Най-новите статии

Малкият бизнес не може да си позволи IT отдел

В В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В В  Случвало ли ви се е да работите върху нещо усърдно и в един момент компютърът ви да зацикли, да се рестартира без предупреждение или най-лошото - да не се тръгне отново? Естествено, такива ситуации стават често се и за да ги избегнем, трябва да се застраховаме. А застраховката в тази ситуация е абонамент за компютърна подръжка. Тя е неизменна част от нормалното функциониране на работните процеси и всеки бизнес има нужда от нея. Големите компании имат на разположение IT отдел, но за малкия и среден бизнес това е доста голям разход и

Виж още

Spaghetti Company – наслада от живота по италиански

Spaghetti Company – наслада от живота по италиански През последните няколко години в София се появиха четири истински оазиса за любителите на автентичната италианска кухня, спокойната обстановка и доброто обслужване. Ако не сте посещавали поне едно от заведенията на Spaghetti Company, вероятно кракът ви отдавна не е стъпвал в столицата. Първият ресторант от веригата се намира в ЦУМ, на първия етаж. Ценителите го откриха бързо и той се превърна в едно от най-предпочитаните места за бизнес срещи през деня и за романтични срещи и приятелски сбирки вечер. Изчистен интериор,

Виж още

Кажи ми за кого работиш, та да разбера какъв си

Една от големите ползи на присъединяването ни към Европейския съюз е фактът, че все повече и повече компании в най-различни сфери на производството и услугите съобразяват дейността си с европейските стандарти и се стремят към по-високо качество. Много проекти на Европейския съюз подпомагат този процес, така че редица фирми бяха подпомогнати да подобрят качеството на работата си чрез финансова помощ отвън. Част от повишаването на качеството във всяка дейност е подобряването на условията на труд. Световната практика показва, че това е гаранция за добър продукт и обратното – небрежността в

Виж още

Зимната мъжка мода - назад към 40-те

Че не е зима като зима, вече всички разбрахме. Сякаш отива на мъжката мода за зима 2014 – нестандартна и неочаквана, но всъщност много приятна! Модният бранд за мъжка мода ROLLMANN поглежда назад към 40-теВ  на миналия век. Представете си актьорите, незабравими за много поколения, Кларк Гейбъл и Кари Грант например. Ако не можете да си ги представите, повикайте ги в Гугъл. С няколко думи това означава костюми с вталена кройка, едноредни сака с лястовичи ревери и скъсяващи се, тесни, спортни панталони. Да не забравяме и акцента – цветни шалове и жилетки. Връщането назад във времето

Виж още

Забравете изтощението и лошия сън, и бъдете щастливи!

В  В Не случайно някои от най-лошите шпионски практики включват подлагане на няколкодневно безсъние. След него човек е способен да признае всичко, да каже всичко и въобще да направи всякакви компромиси. Това, разбира се, е краен случай, но за съжаление безсънието мъчи все повече хора в стрес. Безсилието да се въртиш в леглото си до побъркване, да ти се спи, а да не можеш да се отпуснеш, е един от най-неприятните ефекти на стресовия начин на живот на съвременния човек. Някои препоръчват топъл душ, други – кратко и леко хапване по никое време, трети – прочитане на някоя и друга страница

Виж още

Открийте ни в Google+